ATOM247 server na staré hry po síti (Doom, Quake, OpenTTD?)
Tak chlapci, první testy!
- Sosněte si OpenTTD, přihlašte se do hry více hráčů a najděte si server high-voltage.cz
- Sosněte si Zdaemon launcher (+ nahrajte do adresáře WADs soubor doom2.wad) a mezi servery vyhledejte high-voltage.cz
@Sledge: hele pane, jestli stale chces miti dooma na serveru, tak butdo downgraduj dolu na 1.09, na map01 staci a nebo prubezne updatuj 1.10, protoze v tomto stavu se ti tam nikdo nepripoji protoze server outdated ...
a ja ksem ti uz jednou psal ... zvaz jestli map01 je potreba nebo ne, bo to je ohrany a hlavne to bezi na x jinacich masinach, takze spis neco nezvykleho by to chtelo aby se u teb ehralo ...
Sledge napsal(a)
Jo, dík za upozornění, já o tom vim, jen jsem si nějak nenašel čas na aktualizaci :)
A mohl bych tam pustit něco zajímavějšího, máš tip?
no jestli je to jen pro lidi odsud, tak si samozrejme hrajte co chcete :) ale podle predchozi verze se tam moc nehraje ...
ja osobne ted hraju coop furt dokola DTWID
a pridruzene spinoffy, je to vazne parada, luxusni design ... napr ted me tam muzes odchytnout a pridat se :)
Brzo bude další pokus, přistála mi tu stejná bedna, v jaké se hřál ATOM 24/7, ovšem vevnitř je deska s Celeronem N3050 (cca 2x výkonnější než Atom D510) a 4GB DDR3. Tak snad to zase hned neshoří :)
Plánuju opět pustit Doom, konkrétně mapu HV Arena z Doom soutěže. Pak bych chtěl zkusit relaxační privátní WOW server, jen pro zvané a prověřené, sloužící toliko k ukojení nostalgie (WotLK). Tak kdyby měl někdo zájem o testování, může se předběžně hlásit ;)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
40 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 714
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1441
Nejnovější uživatelé:
Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří Dobrý, MilsaAdministrátoři: Sledge: 5655