ATOM247 server na staré hry po síti (Doom, Quake, OpenTTD?)
>> aktuálně spuštěné hry a aktuální stav <<
Původní příspěvek:
Zahálí mi tu strojek s Atomem a napadlo mě, že bych z něj mohl udělat dedicated server na starší multiplayerové kusy. Bavíme se o hrách typu Doom, Quake, OpenTTD apod.
Protože ale nemám veřejnou IP, musel bych to provozovat skrz Hamachi, což je obštrukce navíc, pro mnohé možná nepřekonatelná.
Otázka tedy je, byl by o něco podobného zájem?
Intel deska s Atomem, psal jsem o tom, viz https://www.high-voltage.cz/2011/atom-na-ne-i-na-kolik-to-vlastne-prijde/ - jen disk je aktuálně 80GB (pokud se provoz osvědčí, asi tam nacpu menší SSD) a vyndal jsem zbytečnou DVD mechaniku.
Místo je u kamaráda, kterej se živí taháním wifi po Praze. Tzn. mi to může umístit někam pěkně na slušný připojení a do slušnýho prostředí :) A že to dávám z ruky mi nevadí, dva roky mi to tady víceméně zahálí, aspoň to konečně najde využití.
Sledge napsal(a)
Sága pokračuje - původní 80GB disk jsem vyhodnotil jako příliš hlučný, topivý a dlouhodobě o průser si koledující, zakoupil jsem tedy relativně laciný 32GB SSD disk. Linux je nainstalován (Xubuntu), TeamViewer funguje, zkusím to co nejdříve umístit a rozběhnout toho Dooma :)
Budeme se těšit :)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
21 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 713
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1440
Nejnovější uživatelé:
gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří Dobrý, Milsa, LogisofterAdministrátoři: Sledge: 5655