Compaq Presario all-in-one 425/433/460
No právě - on to možná zkusil :) Ale kdyby musel popravdě napsat "nefunkční", těch dvanáct stovek by si sotva mohl napsat a čekat, že to někdo riskne. Ale možná jenom neměl čas, chuť, náladu a je to vymazlená libovka, kdoví...
Já se na Aukru dívám na ostatní nabídky prodejců a když tam má "nemám jak vyzkoušet" jednu kartu a druhou "funkční, vyzkoušeno náběhem do XYZ" a jsou na stejný slot, je mi jasné, že ta "nemám jak vyzkoušet" je mrtvola.
Jo tak já píšu "Nemám jak vyzkoušet", když vystavuju nabídku jinde, než doma... Prostě nafotím, uploadnu fotky přes mobil a upravím text. A občas se stane, že prostě doma už není nálada něco zkoumat, jestli to chodí, nebo jednoduše tu věc nemám u sebe (neprodávám vždy jen za sebe) a leží to u kámoše doma, co tomu nerozumí.
Někdo nabízí na sbazar: https://www.sbazar.cz/snoop22/detail/123484216-historicky-compaq-presario-460-all-in-one-486
Bratr ho má ve sklepě, ale ten asi neprodá :D
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online: Jenkings
11 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1443
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKokiAdministrátoři: Sledge: 5658