ATI Radeon 7000 PCI (Nebo jiná PCI grafika s DVI)
Ahoj, o tom vím, a jednu takovou i mám.
Problém u téhle konverze ale je v tom, že to není schopné zobrazit rozlišení nižší než 640x480, tj. v bootu, dosu, a u spousty her nejde obraz (TV píše "no signal").
Dá se to řešit upscalerem, ale ten který je funkční, mají jen na Americkém Amazonu, a s poštovným + clem je to cca 1200,- ,což se mi za to dávat nechce :)
Tak moment. Tohle spíš vypadá na LCD monitor, kterej si neporadí s rozlišením pod 640x480 a to nemá s grafikou co dělat. To je prostě chyba u těch LCD. Stejně, jako když ses na CRT monitorech pokoušel nastavit vyšší rozlišení. Některý to vzaly, ale obraz dělal bordel (lítal, že nebylo vidět, co na monitoru je) a jiný, ty novější rozpoznali, že je něco špatně a buď napsali "No signal", nebo podobnou hlášku. Každopádně jsem nikdy neviděl CRT monitor, co by neuměl na VGA 320x200 nebo 320x240.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
14 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1442
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří DobrýAdministrátoři: Sledge: 5657