Zvažte možnost registrace, zatím jste zde jako
HOST

sp_LogInOutPřihlásit se
RSS

Winter Games 1991

02/12/2011 - 17:48

správný název: Games, The winter Challenge, zažili jsme u této hry spoustu hodin, a bavila stále dobře :-)

Winter Games 1991 | PC: Staré hry | Forum

Winter Games 1991 | PC: Staré hry | Forum

02/12/2011 - 19:36
Patris

To je hra, na které jsem si snad nejrychleji v životě odrovnala klávesnici :-) a to jsem u toho ještě neseděla v kuse :-)

03/12/2011 - 12:02

Když to hraju takhle po letech... většina disciplín je hrozná blbost, bez joysticku s turbem nehratelná. Pětiminutové bušení do klávesnice při závodu na běžkách? A to nás bavilo? :) Verze pro Mega Drive navíc dosahuje v těch nejlepších chvílích tak 4-5 fps. Ble :)

03/12/2011 - 12:40
Patris

Je to úchylárna, ale jak si můžeš vzpomenout tak asi jasně bavilo :-) Konec konců, v době vrcholu těchto her, si člověk zas až tak moc vybírat nemohl :)

03/12/2011 - 16:42

Tak v zimní olympiádě ještě to bušení nebylo tak důležité - běžky, biatlon a rychlobruslení. A až na to rychlobruslení nebyla rychlost bušení rozhodující. Peklo přišlo až s letní olympiádou, která musela být spozorována lobby výrobců klávesnic.

Ale zpět k tomu rychlobruslení - nevím, jestli to byl problém pouze v mé verzi hry, ale ve třetím/posledním kole závodu můj bruslař jaksi začal ztrácet přilnavost a neustále se mi sunul k vnějšímu okraji dráhy až nakonec přišlo nevyhnutelné - hrůzostrašný pád.

03/12/2011 - 20:42
Patris

Tarquinius Superbus said:

Ale zpět k tomu rychlobruslení - nevím, jestli to byl problém pouze v mé verzi hry, ale ve třetím/posledním kole závodu můj bruslař jaksi začal ztrácet přilnavost a neustále se mi sunul k vnějšímu okraji dráhy až nakonec přišlo nevyhnutelné - hrůzostrašný pád.

Tvl tohle jeden hrál tak před deseti lety - čekáš že si to budem pamatovat?? :D

03/12/2011 - 21:47

Já si to pamatuju! A ano, rychlobruslení jsem nikdy nedojel, stejnej problém, bruslař prostě vylítl z dráhy.

Časové pásmo: Europe/Prague

Nejvíce uživatelů online: 351

Právě online:
23 Host(é)

Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)

Nejaktivnejší uživatelé:

LubikCZ: 2166

MilasPce: 1512

Sany: 1498

Neny: 1136

Powerack: 967

Logout: 934

Statistiky uživatelů:

Hosté: 14

Členové: 715

Moderátoři: 0

Administrátoři: 1

Statistiky fóra:

Skupiny: 5

Fóra: 24

Témata: 1443

Nejnovější uživatelé:

Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki

Administrátoři: Sledge: 5658

Podpořit finančním příspěvkem »

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

23 patronů přispívá částkou 2576 Kč měsíčně

Je to malá dvacka pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)
Podpořit nákupem na e-shopu »
Retro podložka pod myš DIDAKTIK - 228x189x2mmRetro podložka pod myš DIDAKTIK - 228x189x2mm 197 Kč
Shadow bazar, retro herní džungle