Stavba RETRO PC : 286 / 386 / 486 / Pentium
Díky za rady a názory. Stáhnul jsem ovladače zvukovky z odkazu od Sledge, ale tyhle fajnovky chtějí mermomocí na disketu, jinak prý nic nebude, tak jsem objednal diskety a uvidíme. Alespoň vyzkouším mechaniku. CD je Hitachi CDR-7730, našel jsem orig. ovladače, ale ještě jsem neměl čas je vyzkoušet. Jinak jsem spokojen, ale přísahal bych, že ten Doom 2 běžel kdysi na mojí 486 Dx4 100 s 1mb Tridentkou lépe, ale možná mě jenom klame paměť oblbnutá stovkami fps z moderních systémů. Teď musím na dovolenou (sakra), takže se v tom nebudu moct chvíli vrtat, ale pak se na to hnedky vrhnu, jelikož je to činnost tuze zábavná a ty Ultimy Underworld se taky samy nedohrajou.
MilasPce napsal(a)
Odkud jsi?MSCDEX je do Autoexecu a samotný nestačí ještě musí být v config.sys ovladač MSCD001 je parametr uvedený za nimi.
Nejde mi to napsat správně vynechává mi to obrácená lomítka:
CONFIG:
device=c: cdromdrv.sys /d:mscd001AUTOEXEC:
c: dosmscdex /d:mscd001 /l:g
Obrácené lomítko můžeš psát jako alt 92.
Díky, to je ono. Jinak CD v dosu jsem už rozchodil (hurá), ale se zvukovkou se pořád peru (uáá). Asi se poohlednu po jiném kousku. Kdyby jste někdo měl nějakou slušnou, koupím. Tenhle mediaexpert klidně poskytnu někomu do sbírky. Jinak ramky už jsou na cestě, a ještě jsem sehnal vlb kasan Tseng ET4000W32. Moc si tím asi nepomůžu, ale proč si neudělat radost, že.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
10 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1443
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKokiAdministrátoři: Sledge: 5658