Zvažte možnost registrace, zatím jste zde jako
HOST

sp_LogInOutPřihlásit se
RSS

IBM 9404 server

09/12/2015 - 23:25
lvenca
Praha

IMG_3389.jpgIMG_3394.jpgIMG_3334.JPGZdravím,

doufám, že nedostanu nějaký ban za nevhodnost příspěvku, jsem tu úplně nový.

K věci: mám server IBM 9404, 8" disketovka, pásková mechanika, nějaké karty, 6x HDD 0663 asi je kompletní. Původ Itálie, zatím nevyzkoušený(stav neznámý). Byl by zde nadšenec, který ho zprovozní?

Ale asi jej nevyužiji:), chtěl jsem ho rozebrat na komponenty ke své výstavce, ale pokud někomu poslouží k dobré věci (né rozebrat na zlato aj.) mohu po dohodě nejraději vyměnit za jiné staré PC komponenty, prodat, zapůjčit i darovat dle povahy využití.

Díky, lvenca

sp_PlupAttachments Attachments
10/12/2015 - 00:59
LubikCZ

lvenca: Ban určitě nedostaneš, ale náš božský admin Sledge zjedná nápravu a nejspíš vytvoří nové vlákno nebo téma jako se to již několikrát zde na fóru přihodilo :) Jinak je to nádherná a luxusní mašina jakou jsem ještě neviděl a pokud ji nabízíš nějakému zájemci tady, tak si piš, že jako dárce drahých kovů zcela určitě neskončí. Určitě by byla škoda ho rozebrat, i když stále pro dobrou věc, ale jako funkční celek by to bylo lepší, dle mého skromného názoru :)

Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.

10/12/2015 - 19:35
Sany

Tak tohle je teda macek s velkym M ! :D  lvenca, mas k nemu i odpovidajici klic do predniho zamku ? U techto masin nejde pouze o keylock, ale klic ma dle polohy i ridici funkci pro cely system.

Rozebirat takovyto stroj by bylo strasne, to chce zachranit vcelku a idealne i zprovoznit - ale vaha se predpokladam hrave vysplha pres 50 kg, takze samotne postovne bude sekec mazec ! Mohu mit jednu zvedavou, jak a pripadne za kolik jsi to vubec dopravil k sobe ? :)

A take vitej zde na foru, tady ses ocitl jiste v dobre spolecnosti :)

10/12/2015 - 22:00
lvenca
Praha

Sany napsal(a)
Tak tohle je teda macek s velkym M ! :D  lvenca, mas k nemu i odpovidajici klic do predniho zamku ? U techto masin nejde pouze o keylock, ale klic ma dle polohy i ridici funkci pro cely system.

Rozebirat takovyto stroj by bylo strasne, to chce zachranit vcelku a idealne i zprovoznit - ale vaha se predpokladam hrave vysplha pres 50 kg, takze samotne postovne bude sekec mazec ! Mohu mit jednu zvedavou, jak a pripadne za kolik jsi to vubec dopravil k sobe ? :)

klíč bohužel nemám, už jsem koukal na spouštění myslím na youtube, ve dvou jsme to sotva odnesli do sklepa - min. 50kg. Z Itálie jsem to nevezl|;‑) objevilo se to vyhozené na dešti u jedné firmy (velkoobchod asi právě z It) a byli rádi, že jsem je toho zbavil, ještě to pomohl naložit do auta. Jsem strašnej sběratel.... až dobiji baterky do foťáku pošlu něco ze svých sbírek

11/12/2015 - 01:07
LubikCZ

Sany napsal(a)

Neocitl se jen v dobré společnosti, ale i v dobré době minulých let průkopnických :)

Jinak Ivenco, i já tě mezi námi "postiženými" sběratelskou vášní historického hardwaru vítám :)

Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.

11/12/2015 - 09:08

* přesunuto do samostatného vlákna :)

Časové pásmo: Europe/Prague

Nejvíce uživatelů online: 351

Právě online:
31 Host(é)

Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)

Nejaktivnejší uživatelé:

LubikCZ: 2165

MilasPce: 1501

Sany: 1498

Neny: 1136

Powerack: 965

Logout: 934

Statistiky uživatelů:

Hosté: 14

Členové: 684

Moderátoři: 0

Administrátoři: 1

Statistiky fóra:

Skupiny: 5

Fóra: 24

Témata: 1415

Nejnovější uživatelé:

Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, Stanos

Administrátoři: Sledge: 5644

Podpořit finančním příspěvkem »

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

25 patronů přispívá částkou 2876 Kč měsíčně

Je to malá dvacka pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)
Podpořit nákupem na e-shopu »
Retro podložka pod myš DIDAKTIK - 228x189x2mmRetro podložka pod myš DIDAKTIK - 228x189x2mm 197 Kč
Shadow bazar, retro herní džungle