Autocont Pentium III 800MHz
Jj ta mechanická retro Cherry klávesnice je tam trochu slyšet, dnes to teda zkusím nahrát znovu :)
Jinak jsem si zkoušel hrát s WPCREDIT a vyladit dle různých návodů co jsem všude možně pohledal, ale výsledek se liší jen v rámci chyby měření. Chápu správně, že ten memory interleave má smysl, když se použije více než jeden paměťový modul?
Já tam právě slyšim jen tu klávesnici :))
S tím zbytkem nevím, já se po tom nijak nepídil, prostě jsem experimentoval, měřil a porovnával hodnoty. V každym případě dle toho benchmarku ti to běží svižně. Jak jsem psal, ono je dost možné, že příslušné parametry odladil už výrobce desky, protože právě tam byl zakopán pes - ten chipset je docela schopný, ale jeho "nasazení" bylo odfláknuté, a ty tweaky jen hasí to, co výrobce desky opomněl.
Konečně jsem přepral lenost a oprášil sestavu s PCI Maestrem a můžu dát srovnání FM se staršími ISA AudioDrive nebo PCI Solo. Když to ale sejmu na mobil, je tam na pozadí kravál od větráků - je nějaká jednoduchá cesta, jak to nahrát kvalitněji? Jasně, 2 PC a line out/line in znám, je něco jednoduššího?
Edit: jedinej jack/jack kabel, co mám, chytá tak děsně šum a ruchy, že to sem nakonec dám opravdu jen z toho mobilu:
https://uloz.to/tamhle/gQte0lFW2LEu#!ZJEvAQR2ZGp5MQx0AzD1ATH5ZJDjA3ISGQW2qyOGMU5yDmpjLj==
Kvalita chabá, za zvuky v pozadí se omlouvám.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
135 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644