Start mé 386ky
Jo a ještě k té mojí 486ce od Olivetti, chtěl jsem ji vyčistit a tak jsem ji rozebral stejně jako na těch fotkách a pak jsem několik let jel na smazaný nastavení BIOSu, protože batreka je na tom ISA stromečku. Referenční disketu jsem sehnal až asi před půl rokem a můžu vám říct, že asi tak 5ti minutové nabíhání bylo fakt utrpením. Datum pokaždé 1.1.1980 (s dnem a měsícem si nejsem úplně jistý, ale s rokem určitě ano), čas byl snad půlnoc a pořád obojí nastavovat mě velice brzo přestalo bavit. Teď už je to v pohodě, taky jsem z dvojnásobil paměť, tak na svých 33MHz běhá svižně, takže i DOOM mám v maximálním nastavení. Teď už jen sehnat monitor, klávesnici a myš od Olivetti a bude to dokonalé Italské PC :)
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
Neny napsal(a)
no vidíš, každý máme k nějaké značce blíž k srdci :-)
No zrovna k Olivetti nemám zase až tak blízko, ale když už, tak to chci mít kompletní. Jinak mým favoritem je samozřejmě IBM (i přes ty všechny peripetie), další jsou ASUS, Intel a AMD. Kruci, to je reklama :D
Neny napsal(a)
Asus stavěl někdy svoje celé počítače 386/486 ?
Jestli ASUS stavěl celé počítače nevím, v tomhle případě jsem měl na mysli komponenty (základovka a už třetí grafika) a nejedná se zrovna o retro, proto jsem to víc nerozepisoval :)
Neny napsal(a)
Lubik: no tak to mě jde o značku počítače, ne o komponenty :-)
Já to vzal víc ze široka. A tu značku počítače myslíš to, co je napsáno na bedně, ale vnitřek je už odkohokoliv? Nebo to má být kompletně od ESCOMu? Jestli teda dělali i komponenty.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
181 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644