IBM PS/2 Model 55SX (typy 8555-081 a 8555-X61 )
LubikCZ napsal(a)
Tak, teď už je to jasný, proč se tak blbě shání, všechny má ON!!! :D
Jj, kluk jeden ušatej německej :D Fakt slušná sbírka, tady je popis toho co má :
http://john.ccac.rwth-aachen.de:8000/alf/index.html#collection
Sany napsal(a)
LubikCZ napsal(a)
Tak, teď už je to jasný, proč se tak blbě shání, všechny má ON!!! :DJj, kluk jeden ušatej německej :D Fakt slušná sbírka, tady je popis toho co má :
http://john.ccac.rwth-aachen.de:8000/alf/index.html#collection
To je dobrý, od něho mám tu ref. disketu. Muselo ho to stát neuvěřitelný prachy. Třeba by měl něco několikrát, třeba monitor a klávesnice by se hodily :)
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
Výborná konference a diskuze o strojích PS/2, všem fandům doporučuji mrknout :
http://comp.sys.ibm.ps2.hardware.narkive.com/
a tady výborný PS/2 FAQ :
Sany napsal(a)
"Zátiší" s IBM PS/2 v hlavní roli :)
Hází mi to ERROR!!!
Sany napsal(a)
Výborná konference a diskuze o strojích PS/2, všem fandům doporučuji mrknout :http://comp.sys.ibm.ps2.hardware.narkive.com/
a tady výborný PS/2 FAQ :
Tyhle stránky (velice vynikající) znám, ale takhle do detailu jsem je neprozkoumával, jen co jsem zrovna potřeboval.
LubikCZ napsal(a)
Sany napsal(a)
"Zátiší" s IBM PS/2 v hlavní roli :)Hází mi to ERROR!!!
Ok, nahrál jsem to k sobě (zdroj viz adresa výše)
Sany napsal(a)
LubikCZ napsal(a)
Sany napsal(a)
"Zátiší" s IBM PS/2 v hlavní roli :)Hází mi to ERROR!!!
Ok, nahrál jsem to k sobě (zdroj viz adresa výše)
Tak to je na vraždu!!! Kde to je? Jedu si pro monitor :)
Sledge napsal(a)
Vyčkáme do pondělka, pak to zkusim prošťouchnout. Toho prodejce znám, už jsem od něj kupoval a taky to chvíli trvalo.
Ok, v poho :) Dneska mi přišly ty Dallasy, ale mají opájený vývody, tak je musím trochu očistit, ať si nezprznim patici :)
Tak, už to můžu říct na plnou hubu, mám dvě funkční PS/2ky, ale musím ještě vyřešit dva problémy, jedním je pouze jedna funkční disketovka a druhým je to, že na Windows potřebuju (nejspíš) 8MB RAM, na samotný DOS mi stačí 4MB, takže mám málo RAMky. Z Těch dvou Dallasů, které mi poslal JOeAim z OldComp.cz je funkční jeden. Takže mi zbyly tři Dallasy, které můžu upravit pro knoflík. Stačí už jen objednat držáky a knoflíky.
A teď se jdu vrhnout na P3ku :)
Jsem zvědav, jak ty patice uklohníš - budu se pak př. inspirovat ;)
Jinak 4MB paměti je např. na Win 3.11 ideální množství, viz. link níže - takže pohoda ^^
Sany napsal(a)
Jsem zvědav, jak ty patice uklohníš - budu se pak př. inspirovat ;)Jinak 4MB paměti je např. na Win 3.11 ideální množství, viz. link níže - takže pohoda ^^
S tou inspirací bych být tebou radši moc nepočítal, jak něko někde psal o pájce po dědovi, tak to je přesně můj případ, mikropájku sice máme taky, ale nevím kde je od ní zdroj a pak je tu takový problém, obě ruce mám levý na tyhle věci.
Co se týče tý RAMky, tak je vždycky lepší mít víc a rezervu, i když s těma 4MB to taky pojede v poho.
Akumulátor, dvě baterie a držák na naše Dallasy
Lithiový knoflíkový akumulátor CR2032
Lithiová knoflíková baterie CR2032
Lithiová knoflíková baterie CR2032
Sledge napsal(a)
Sledge napsal(a)
Furt to nepřišlo? Tak to jdu prodejci napsat hele...Klasickej král výhovorek: "Omlouvám se za zdržení, posláno bohužel až dnes, nějak mi tato aukce zmizela ze zřetele, a myslel jsem že jsem vám zboží už poslal. " Tohle napsal v pátek. Tak snad :)
No, uvidíme. Kam se na něho hrabeš ty s dodacími lhůtami :D
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
15 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
2 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 713
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1436
Nejnovější uživatelé:
gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří Dobrý, Milsa, LogisofterAdministrátoři: Sledge: 5652