36 her na 286-16MHz
Je to divný, mě blbě šlapaly ty formule od MicroProse (ani jsem k nim nedošel) na 386ce na 40MHz s 8MB RAM, u nich jsem musel vypnout textury tratě a nějaký další věci, u dalších her nevím, nedokoukal jsem to, dost jsem se u toho nudil. Ale hodně se mi líbil ten tenis na začátku, dost mi to připomnělo jeden tenis na Didaktiku M a pak ty super zvuky motorů ve Stunts :) Každopádně nevěřím, že ty hry šlapou tak plynule na 286ce, v tomhle jsem teda fakt skeptik.
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
Ono ty značkový Highscreen PC mohou být po stránce BIOSu, časování RAM a sběrnic atd. dost vyladěný, na rozdíl od klasických noname skládaček, kde defaultně nastaveno zpravidla to nejpomalejší možné nastavení - takže toto může mít na výkon docela velký vliv. A to samý grafika - i na ISA sběrnici je znát, když tam máš např. Tseng ET-4000 a ne nějakou starou a pomalou bestii. Až někdy zapojím nějakou ze svých "mocných" 286ek, tak to můžu prubnout ^^
PS. Nemáš na tý třiosmině vyplý Turbo ? ;)
Sany napsal(a)
Ono ty značkový Highscreen PC mohou být po stránce BIOSu, časování RAM a sběrnic atd. dost vyladěný, na rozdíl od klasických noname skládaček, kde defaultně nastaveno zpravidla to nejpomalejší možné nastavení - takže toto může mít na výkon docela velký vliv. A to samý grafika - i na ISA sběrnici je znát, když tam máš např. Tseng ET-4000 a ne nějakou starou a pomalou bestii. Až někdy zapojím nějakou ze svých "mocných" 286ek, tak to můžu prubnout ^^PS. Nemáš na tý třiosmině vyplý Turbo ? ;)
Teda s tím Turbem si mě teda dostal :D, samozřejmě, že ho nemám vypmutý. Až dám do kupy tu mojí 286ku, tak to taky otestuju, jen jsem se ještě vůbec k ničemu nedostal, ani ten Isopropylalkohol jsem si ještě neobjednal a čas neúprosně letí :(
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
odsud http://www.midi.cz/ a pokud paris msdos hry, nemelo by ti chybet ani toto:
feature=youtu.be
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
175 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644