Staré ceníky počítačů PC 286 / 386 /486 ...
Mel jsem tehdy neskutecne stesti ze jsem mel za kamarada jednoho co ho rodice podporovali a kupovali mu vzdy nove masiny, od 286, pak prisla 386 DX40, pak 486 DX5 na 133...
Hlavne v dobe te 386 jsme uzili nejvice pareb, vsak to byla revolucni doba kdy vysel DOOM a zmenil nam zivoty navzdy...
Deathmatchove akce pres seriovy kabel byly vazne neuveritelnou zalezitosti a hlavne pro 90% lidi v nasem veku naprosto financne nedostupnou...
Od te doby me drzi nadseni se hrabat v PC vsech kategorii, vlastne diky tomu jsem dostal svoji uplne prvni praci jako pocitacovy technik v mistni firme... joj, krasny to casy. :)
DooM, Quake or UT, does not matter, let's get some Deathmatch action going on ;) Retro style.
Na Doom na 386ce nevzpomínám rád, poloviční okno, vypnuté detaily, člověk si té motorovky zaražené do svíjejícího se těla řvoucího impa moc neužil, byl to jen shluk pixelů :) Deatmatch jsem prvně okusil s Duke3D, nějakou náhodou se shareware epizoda rozlezla po všech počítačích v učebně na střední :)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
124 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644