Sháním se po Software602
Býval jsem celkem velký fanda Software602. Svůj M602 jsem si už kdysi hodně dávno upravil barevně do "Hacker" stylu (ano, celý do zelena), to samé jsem provedl i s jinými programy včetně T602 (té původně oranžovo žluto hnědé, starší). Bohužel dvaosmšestka, na které to všechno bylo už se dávno válí někde rozebraná, nebo sešrotovaná - ne mou vinou. Byla zde nainstalovaná na 80MB disku slušná řádka originálních aplikací.
Mně zajímají jen dvě, z nichž jednu jsem schopen si obstarat. Zbývá tedy jediná: M602 pro LAN. Ač jsem hledal všude možně, nedohledal jsem tu správnou verzi. Pokud se někomu válí na disku instalačka, nebo složka s nainstalovaným programem, dejte vědět. Klasická M602 bez síťě, to prostě není ono :-D
Vetusware je super stranka, svojej doby som tam zohnal Connectix Virtual PC 5.1, ktory sa nikde inde na nete nevedel najist.
http://vetusware.com/download/Virtual%20PC%205.1/?id=4529
Hentu konkretnu verziu som zhanal, lebo bola posledna, ktora sla spustit na Windows 98 ako host OS.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
31 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 714
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1441
Nejnovější uživatelé:
Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří Dobrý, MilsaAdministrátoři: Sledge: 5655