Sharp Zaurus ZR-5000
Velmi pěkná mašinka, takový skoro notebook - má PCMCIA type II slot, IR port, s příslušným kabelem (který bohužel nemám) by si to umělo povídat s PC přes sériový port (přes IR by to mělo jít taky, musím vyzkoušet), samozřejmě možno připojit modem.
Dají se do toho nainstalovat i nějaké další aplikace. Vnitřní paměť má kapacitu 1 MB. Dotykový displej s rozlišením 320x240.
Běhá to na dvě tužkové + 1x CR2032 na zálohu paměti při výměně hlavních baterií. Možno připojit adaptér.
To jo, vlastní aplikace se psát nedají, nenašel jsem ani žádné ke stažení. Testoval jsem tu IR komunikaci s PC: notebook sice zaregistruje, že je poblíž nějaké IR zařízení, ale tím to končí, přenést nějaká data jedním nebo druhým směrem se mi nepodařilo. A najít původní program pro synchronizaci s PC taktéž bez úspěchu. Už to má svá léta no a některé věci se ztratí i z internetu.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
63 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644