E-shop 1701.cz / retro podložky pod myš a další cenné artefakty
Sledge napsal(a)
Paradoxně jak se motáš kolem těch 2cm, tak cena naopak mírně roste, asi už je to pro ty tiskárny obtížněji zpracovatelný rozměr. Hele uvidim, cenu samozřejmě přizpůsobim výsledku, tzn. jeho kvalitě.
Vsiml jsem si ze u me v tiskarne umi I takove ty domovane ctvercove na pc, kovovy nebo plastovy podklad a akrylicky povrch jako delala msi k mb jeden cas. Ale cenu netusim, muzu se optat.
DooM, Quake or UT, does not matter, let's get some Deathmatch action going on ;) Retro style.
Tohle je samozejme kultovni obraz a jako podlozka dobry. A co treba 3.5" heretic s logem? Podtacky. Nebo quake? To nikdy na 3.5" nebylo a nikdo te za to jebat nebude. Boha... dyt to dava na tricka lecjerek cinan...
DooM, Quake or UT, does not matter, let's get some Deathmatch action going on ;) Retro style.
No jo, ale číňan je mimo dosah, to tuhle východoevropan je snadnější cíl! :) Hele loga fakt ne, ale nějaké částečné použití screenshotů, jako ta kulatá "UFO" podložka, si lajznu, tam jsem si stanovil hranici a tam je to snad bezpečné... koho by zajímalo, že jsem použil půlku screenu z 30 let staré hry.
Novinka v nabídce bohužel dorazila s vadnými sektory :/ ;)
https://www.1701.cz/produkt/retro-podlozka-pod-mys-scandisk/
Hm, v popisu tam máš chybu... Nalezeno 0 vadných, přitom je tam Béček docela dost... To chce opravu :-D
3x 486: MB: 486PIO-3, CPU: Am5x86 P75 @133, RAM: 64MB EDO (!), HDD: 4GB CF, VGA: S3 ViRGE/DX 375 4MB (30ns), OS: Windows 98 SE SP2
WWW: Doupě
Nechápu, kam si scandisk zaznamenává údaje o dříve nalezených vadných sektorech. Dřív jsem to nikdy nezkoumal. Ale když to říkáš... :-)
3x 486: MB: 486PIO-3, CPU: Am5x86 P75 @133, RAM: 64MB EDO (!), HDD: 4GB CF, VGA: S3 ViRGE/DX 375 4MB (30ns), OS: Windows 98 SE SP2
Tak poškodíme tabulku FAT / zabráníme scandisku ve čtení / podvrhneme tabulku (což umí některé viry pro DOS) :-D
S tím se dá pracovat. Už jsem toho zapomněl snad půlku toho, co jsem se dřív naučil. Díky za info ;-)
Sledge napsal(a)
Zrovna dneska jsem se probíral disketami z včerejší "dodávky bordelu" a na jedné jsou předváděčky virů, neškodné .com soubory, schválně na to mrknu :) Jinak něco podobného myslím bylo i v AVG pro DOS.
Ano, ve starém AVG jsou "dema" virů i s popisy, co který vir dělá.
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
LubikCZ napsal(a)
Ano, ve starém AVG jsou "dema" virů i s popisy, co který vir dělá.
Ano to si pamatuji, mám originální AVG 4 a jak jsem si kdysi donesl domů od kámoše na disketě s hrou TREMORa tak mi jej AVG našlo a zobrazilo k němu i popis co způsobuje.
Intel 486 DX2 66 MHz, 16 MB RAM, Sound Blaster AWE32, HDD WD Caviar 1,2 GB. Osmibitové ATARI 800 XL
Po těch Amigách se teda zaprášilo, asi dotisk? :)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
22 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 696
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1418
Nejnovější uživatelé:
Crazy Mage, Tomáš Kučera, Fuff, mp, KaylaMcGahey, Diblik, Zrezlo, oberon, alvinx, Stano, Karlos, RipperTux, Pluto, BrblaAdministrátoři: Sledge: 5649