E-shop 1701.cz / retro podložky pod myš a další cenné artefakty
Navazuji - říkal jsem si, že bych nechal udělat samolepky do čtverečku, logo MS-DOS, "metalické" pozadí, takové to stříbrné blyštivé "jako hliník" (popř. ve zlatém odstínu?), logo samotné černé. Samozřejmě zase vyšší kvalita, tzn. laminace, pokud půjde, ať to vydrží... co myslíte?
Jinak samolepky výše už jsou skladem :)
Fajn, dál súrne potrebujem (ale nevím, jak s copyrightem, aby s tím nebyly nějaké opletačky?) - čtverečky nebo i obdélníčky, ale s tematikou HW výrobců a OS, tj. AMD od 486 přes K po Athlony XP, Intely od 486 po Pentia I/II (trojky jdou splašit), dál MS-DOS, Win 3.1, 95,98,2K. Stačí mi běžné lepka, hliník, nedejbože laminace by byly luxus.
Na Aukru jsem sehnal jak "Intel inside", tak "P!!!" (hliníkové, soudím origo z fabriky na papírovém pásu z kotouče), ale zbytek je oříšek. Na starých kejsech bývá logo někdy zachovalé, někdy odřené nebo chybí úplně. Totéž lepka s OS. Něco se dá z Ebay, ale doprava z toho udělá nesmysl. Novějších lepek z retail balení CPU je plná )), ale retro kousky už došly...
Nově skladem:
Podtácky - https://www.1701.cz/produkt/podtacek-35disketa/
Didaktik podložka - https://www.1701.cz/produkt/retro-podlozka-pod-mys-didaktik/
Měl bych tu další nápad na tovar. Chtěl bych nějak zapojit ženu, jejímž hobby je šití. Už mi vyráběla super obal na notebook, je ze softshellu, tzn. je to nepromokavé, teoreticky by se dal doplnit i nepromokavý zip. Oproti klasickému neoprénovému obalu, co se dá běžně koupit, je to tenčí, takový spíš "obleček" :) Tzn. hlavně proti poškrábání, polití, zanesení drobky apod., když to taháte v batohu.
No a kouzlo je v tom, že:
a) ta látka se samozřejmě dá potisknout, tzn. můžeme společně vymyslet nějaký pěkný tematický motiv, co se běžně koupit nedá,
b) není problém ušít to přesně na míru, stačí dodat rozměry.
Co myslíte? Jakékoli postřehy samozřejmě vítám ;)
Nápad do e-shopu určitě validní. Zváště když si to lidi budou moci nějak customizovat, barva, potisk velikost. Jako služba super, nemyslím si že 400 je moc, spíše naopak, aby to nebyl větší opruz to vyrábět za to co z toho bude.
Já teď mimochodem řeším podobnou věc a celý výrobní cyklus deskové hry je prostě hroznej opruz. Stroje,nejsou problém... Lidi jsou. Už aby přišla doba totální nebo alespoň většinové mechanizace manuální výroby. Sláva věku Robotů. ;)
DooM, Quake or UT, does not matter, let's get some Deathmatch action going on ;) Retro style.
Jo, proč ne... Rozhodně bych jich pár vzal. Jen máš lehounce rozházené barvy :-D
3x 486: MB: 486PIO-3, CPU: Am5x86 P75 @133, RAM: 64MB EDO (!), HDD: 4GB CF, VGA: S3 ViRGE/DX 375 4MB (30ns), OS: Windows 98 SE SP2
WWW: Doupě
Barvy jsi bral z originálního loga? Zdají se trochu světlejší.
3x 486: MB: 486PIO-3, CPU: Am5x86 P75 @133, RAM: 64MB EDO (!), HDD: 4GB CF, VGA: S3 ViRGE/DX 375 4MB (30ns), OS: Windows 98 SE SP2
Mno a na kolik jsi říkal, že by jedna samolepka vyšla? Já že bych jich objednal víc a nejspíš víc druhů...
Jinak měl bych zájem, pokud by se do toho manželce chtělo, o obal na Lenovo X240... 12" notebook.
Aha, už je mi jasno s tím přírůstkem do rodiny...
Pokud budou ty samolepky dostatečně kvalitní, proč ne :-) Myslel jsem, že by to mohlo být méně vzhledem k tomu, jaké mají rozměry, ale pár bych jich stejně vzal, jen pro případ.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
11 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 713
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1436
Nejnovější uživatelé:
gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří Dobrý, Milsa, LogisofterAdministrátoři: Sledge: 5652