E-shop 1701.cz / retro podložky pod myš a další cenné artefakty
Potvrzuju příjezd podložek - přes obálkovou krizi, zaviněnou Covidem-19 a cedulemi "Z nařízení vlády ZAVŘENO!" na papírnictvích v království českomoravskoslezském se to podařilo Sledgovi naprosto neprůstřelně zabalit (hnědá lepící páska je naše všechno) a na rozdíl od fotky v threadu nevidím na svých kusech absolutně žádný otřep nebo nerovné hrany. Nevím, jestli jsem dostal protekční, ale ani okraje neujíždí barevně, jak vyhrožoval a k retru vyloženě ladí. Takže díky moc a můžu doporučit (fotky s nějakou retro myší budou o víkendu, až dobrightím hlodavce).
Tak první pokus o bright hotový, není to úplně dokonalé (jen 10% peroxid z malířských potřeb a destilovaná voda + sluneční lázeň), ale na test stačí, s "komandérskou" podložkou ladí skvěle! Ještě uvidím, jak se mi po tom budou válet koule a podle toho vyberu adeptky, jimž se dostane cti mazlit se s těmahle svátečníma podložkama.
Jinak ten dojem křivých okrajů způsoboval stín, jsou normálně vysekávané a rovné - jednoznačně doporučuju coby ozdobu koutku s retrostrojem!
Dalších kusů bude 40, vidím to tak na 10 dnů a budou připraveny k distribuci. A k tomu bude i 20 kousků s "POST" obrazovkou, původně jich mělo být jen 10, ale obchod v objednávce udělal chybu, tak jsem to vzal jako znamení a těch 20 jim potvrdil :)
Btw. varuju, je s tim takovýho tento, lítání, že mírně zvednu cenu na kulatých 222. Tak snad vás to moc nenasere ;) Ale má to i světlé stránky - nakoupil jsem pěkné obálky, tzn. rozeslání bude mnohem rychlejší, plus si díky vyššímu počtu kusů v objednávce na ty modré udělají i šablonu, tzn. by to mělo být perfektně vystředěné. U té černé POST to lítání sem a tam vadit nebude.
POST beru taky, tak se mnou počítej. Objednávám závazně, jak si na to vzpomenu a budou k dispozici, pošlu zase hnedle koruny na účet :-)
Jinak s rozbalením téhle podložky čekám až mi dorazí IBM 5160... Eh, ta má Geniuska třítlačítková do COM portu je sice pěkný hnus, ale no uvidíte sami, až to blejsknu na web i s tím PC a žlutou klávesnicí :-D
3x 486: MB: 486PIO-3, CPU: Am5x86 P75 @133, RAM: 64MB EDO (!), HDD: 4GB CF, VGA: S3 ViRGE/DX 375 4MB (30ns), OS: Windows 98 SE SP2
WWW: Doupě
Já začal používat tuhle podložku. Funguje se vším a i s kuličkou. Dostal jsem ji od manželky, takže zatím tam mám motiv naší rodinky, ale můžu vytáhnout a dát tam cokoliv. Je v tom obyčejná velká fotka na papíře. A na ukázku jsem tam polo-vložil obal od CD.
Třeba když budu mít na stole PC od Compaq, tak si můžu vytisknout logo a k tomu další blbosti, aby to bylo cool :-D Takže nekonečně možností a vypadá nezničitelně. Pamatuji si, že ty všelijaké podložky se časem prohnuly a tady to snad nehrozí.
3x 486: MB: 486PIO-3, CPU: Am5x86 P75 @133, RAM: 64MB EDO (!), HDD: 4GB CF, VGA: S3 ViRGE/DX 375 4MB (30ns), OS: Windows 98 SE SP2
Hmmm, ušatec ze "staršneku" :-) No já už mám objednáno. Že ta první byla trochu šejdrem je jedno, dělá jí to unikátní. U té POST bych ale prosil pokud možno co nejčernější černou :-)
Dumám na verzemi té plánované samolepky, zatím mám následující hlášky:
It's time to kick ass and play DOS games!
It was NOT better on the AMIGA!
640kB ought to be enough for anybody
Himem is testing extended memory... done.
I'm limited by the technology of my time.
Glorious DOS PC gaming master race.
This wall says nothing.
The ultimate DOS machine. It runs DOOM!
Our words are backed with nuclear weapons!
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
11 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 713
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1436
Nejnovější uživatelé:
gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří Dobrý, Milsa, LogisofterAdministrátoři: Sledge: 5652