Zakladna doska MSI MS-6160 + Celeron 533 + 2x 128MB RAM
Mal by niekto zaujem o zakladnu dosku MSI MS-6160 (mATX) + Celeron 533Mhz (najrychlejsi socket 370 celeron) + 2x 128MB RAM (SDRAM, maximum pre tuto dosku)?
Je to kombinacia na pomerne univerzalne retro PC a kupoval som to na zaklade serie clankov: https://vswitchzero.com/2017/10/09/building-a-retro-gaming-rig-part-3/ V biose mozete vypnut L1 a L2 cache ak chcete hrat velmi stare "CPU speed sensitive" hry, mate ISA slot na zvukovu kartu pre DOS hry, AGP slot na grafiku (napr. Voodoo 3)...
Tato doska ma AGP, 3xPCI a ISA slot. Zaroven je to uz ATX s 2x PS/2, 2x USB. Vsetko v perfektnom stave.
Ponukam cely set za 40 30 Euro, ale piste kludne ponuky. Ak by ste k tomu chceli dobru grafiku, tak mam na predaj Voodoo 3 3000 AGP (16 MB). Nakoniec tento retro PC nebudem stavat (kedze som poskladal P233MMX a nebudem mat vyuzitie pre tento build).
Logout napsal(a)
Hmm. Mám dvouprocesorovku pro Celerony a v ní mám jeden 500 a jeden 533. Oba zvládají běžet na kterékoliv z těch frekvencí, ale můj požitek je poloviční, když vím, že nejsou stejné. Ale to je malý motiv brát kvůli tomu celou sestavu a zbytek pak někde udávat, takže jako bych vlastně nic nepsal :-)
Je to sice před rokem, ale mám Celeron 500 a mohu jej postrádat.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
181 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644