N: GK NVIDIA GeForce GTX750 Ti
Nabízím použitou herni grafickou kartu střední třídy MSI-N750-Ti-TF-2GD5/OC
(2GB GDDR5 (5400MHz), NVIDIA GeForce GTX750 Ti (1085MHz), Boost clock 1163MHz, PCIe x16, 128bit, DVI, HDMI)
https://cz.msi.com/Graphics-Card/N750Ti-TF-2GD5OC/Specification
Používaná, plně funkční karta podle vyobrazení v přílohách.
Cena 2000,- Kč
Posílám Balíkovnou.
Tuto kartu mám taky a mám s ní špatnou zkušenost. Na to jak je to výkonná karta nemá napájení 8pin ze zdroje, ale pouze přes PCIE. Proto mi ve 3 základních deskách z 5 nefungovala. PCIE ji neutáhlo napájení. Pokud si pro ni někdo po domluvě přijde na Bytefest bude zdarma bez záruky.
Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje.
Někdy je teorie spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč ...
Skusal si ju podvoltovat trochu? Maloktora 750TI presiahne 75W, vacsinou az po pretaktovani.
Pri spusteni dosky, nezere skoro nic, spotreba ide na max iba ak v 3D pod zatazou, a aj to, ked ide na 100%. Horsia situacia bola s GTX950. Tie mali totiz TDP 75W, a casto koncili aj nad 75W. 750ti ma 60W TDP, na 75W spotrebu ju treba fakt overvoltnut a pretaktovat.
MilasPce: Nepíšeš, jestli karta vůbec nenajede nebo vysadí jen při větší zátěži. Zkusil jsem kartu na více starších deskách (Asus M2N-SLI DeLuxe, Asrock 960GC-GS FX a Asusu M4A7BLT-M), kde karta vždy najede. Možná máš nakopnutou kartu, protože výrobce MSI by při problémech kartu určitě nepustil do světa, nenašel jsem žádnou zmínku o problémech této karty. Navíc je karta stále ke koupi u některých prodejců.
Cena je úplně mimo realitu, za tu cenu sou o 2, 3, 4, 5 generací novější karty, ty poslední mají při stejným příkonu tronásobnej výkon. Tak možná nekomu to dáš za to do sestavy vč. instalace a testování, a i tak to bude nehorázně moc, ale jinak to nikdo soudnej samostatně nekoupí. Takže budeš nabízet eště hodně dloho :D
Hele, ako na aukre padla rovnaka za 500KC, trochu si mimo realitu.
https://aukro.cz/graficka-karta-msi-geforce-gtx-750-ti-7040015054
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
146 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644