RSS

LEVEL - č.220 - zmínka o www.high-voltage.cz

29/07/2012 - 21:16

Ahoj,

Tak mi přišel další Level, nyní s číslem 220 a dal jsem se ihned na čtení zadní sekce " RETRO LEVEL" prolistoval jsem a pak začal prohlížet od prvních stran...

ALE ! :-)  Na stránce 42 začíná čtyřstránkový epos o "Stará láska nerezaví" a článek je hlavně o starých hrách :-) Paráda, četl jsem, spíš hltal článek o stošest :-) A je tam i zmínka o těchto stránkách http://www.high-voltage.cz :-) :-) :-)

Jen jsem chtěl napsat do Levelu a trochu kluky pošťouchnout s tím, že jsou tu lidi co nejen hrají retro, ale jsou tu i fandové a nadšenci co to chtějí pařit na dobovém železu a staví si tak staré dobré 386/486, Amigy .. atd... Třeba o tom někdy napíšou článek, ale to by jim někdo musel napsat, já nejsem asi na to vhodný kandidát...

Kupte si Level 220, je to moc pěkný čtení.

Ondra

Neny
pařan se srdcem a duší již od počátku 90. let…

30/07/2012 - 16:39

Neny said
Ahoj,

Tak mi přišel další Level, nyní s číslem 220 a dal jsem se ihned na čtení zadní sekce " RETRO LEVEL" prolistoval jsem a pak začal prohlížet od prvních stran...

ALE ! :-)  Na stránce 42 začíná čtyřstránkový epos o "Stará láska nerezaví" a článek je hlavně o starých hrách :-) Paráda, četl jsem, spíš hltal článek o stošest :-) A je tam i zmínka o těchto stránkách http://www.high-voltage.cz :-) :-) :-)

Jen jsem chtěl napsat do Levelu a trochu kluky pošťouchnout s tím, že jsou tu lidi co nejen hrají retro, ale jsou tu i fandové a nadšenci co to chtějí pařit na dobovém železu a staví si tak staré dobré 386/486, Amigy .. atd... Třeba o tom někdy napíšou článek, ale to by jim někdo musel napsat, já nejsem asi na to vhodný kandidát...

Kupte si Level 220, je to moc pěkný čtení.

Ondra

No vida! Vyfoť mi to, jen tak, klidně mobilem, ať se můžu pokochat! :)

30/07/2012 - 21:45

Sledge, tak HOTOVO, máš fotky v e-mailu :-) a nezapomeň na mě s tím článkem ;)

Neny

30/07/2012 - 21:52

A kde je ta zmínka? Já to nevidim! :)

Článek momentálně stojí na mé sestře, která mi má dodat fotky mého starého pokoje. Tvlj text už mám připravenej, doplnim můj a jde to na web ;)

30/07/2012 - 21:55

safra, nafotil jsem o dvě stránky méně, ale už to hledám, vím, že jsem to tam někde četl ... počkej...

Neny

30/07/2012 - 22:01

je to na straně 46 hned nahoře, píše se tam: ... "Robert Libšanský aka Robotron svůj pocit na serveru High-Voltage.cz popisuje v článku přízračně nazvaném: 5 hříchů moderních her" ....

Neny

30/07/2012 - 22:02

tak asi hoši z Levelu (spíš hlavně redaktor Pavel Dobrovský) čte zde stránky a našel i tak tento článek: https://www.high-voltage.cz/2011/5-hrichu-modernich-her/

Neny

30/07/2012 - 22:09

SLEDGE: máš to v e-mailu :-)

Neny

Časové pásmo: Europe/Prague

Nejvíce uživatelů online: 351

Právě online:
180 Host(é)

Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)

Nejaktivnejší uživatelé:

LubikCZ: 2165

MilasPce: 1501

Sany: 1498

Neny: 1136

Powerack: 965

Logout: 934

Statistiky uživatelů:

Hosté: 14

Členové: 684

Moderátoři: 0

Administrátoři: 1

Statistiky fóra:

Skupiny: 5

Fóra: 24

Témata: 1415

Nejnovější uživatelé:

Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, Stanos

Administrátoři: Sledge: 5644

Podpořit finančním příspěvkem »

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

25 patronů přispívá částkou 2876 Kč měsíčně

Je to malá dvacka pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)
Podpořit nákupem na e-shopu »
Placka / odznak 3DFXPlacka / odznak 3DFX 18 Kč
Shadow bazar, retro herní džungle