Pacific Rim (2013)
Lukasing napsal(a)
Tyhle filmy povětšinou postrádají kvalitní obsah či děj a jedinným lákadlem je ten bombaštickej vobraz a bombaštický vozvučení a taky bombaštický (v)efekty! Nu, sečteno potrženo.. výchází mi z toho nejhorší filmový zážitek v dějinách
Nesuď obsah podle obalu, i když ti dám částečně za pravdu, občas to je neskutečná kravina s mnoha nelogičnostmi, viz. většina katastrofických filmů a to mě dost mrzí, protože miluju tenhle žánr. V poslední době můj velmi oblíbený (i když už poněkud staršího data) film Den poté má několik režisérských bludů, jako třeba hned na začátku, když jsou ti klimatologové v Antarktidě a ten jeden z nich skočí z jednoho ledovce na druhý, ale neudrží rovnováhu a spadne, tak aníž by ho měl, tak najednou visí z ledovce na cepínu a takhle bych mohl pokračovat, ale nebudu, nebudu si přece hanit něco co mám rád :)
Mě hlavně z teho paskvilu, co jsem tudle napsal, vypadla věta, kde kririzuju camripy u těhle přeefektovanejch blockbooosterů...
jináč je více než průzračně jisté, že na Antarktidu už nejezdí obyčejní klimatologové a lovci tučňáků... se ví, že je nahradili cyber-klimatologové s morfovatelnými cepíny za jakoukoliv končetinu a rusové..
Den poté mám taky rád i když je dost špatně hodnocenej....a tenhle http://www.csfd.cz/film/18159-den-pote/galerie/?type=1 je taky dobrej :)
Ftl napsal(a)
Den poté mám taky rád i když je dost špatně hodnocenej....a tenhle http://www.csfd.cz/film/18159-den-pote/galerie/?type=1 je taky dobrej :)
Hodně retro, ale může to být dobrý, jak spousta lidí říká "je to takový ze života" :)
No a dneska dávali na STV2 hraný dokument Atlantis: the last days z roku 2010 (Atlantida: konec jednoho světa - zrod legendy), je to o mínojské civilizaci žijící na Krétě v období přibližně 2700 až 1450 př. n. l., kterou postihl výbuch sopky na Théře, síla výbuchu je odhadována na 2400 megatun a následné zemětřesení. Je to super podívaná, teda až skoro ke konci. Je to uděláný tak, že postupně jsou výbuchy a zemětřesení silnější a silnější, lítá tam prach, kameny, lávový bomby a končí to pyroklastickým proudem (to je směs žhavých sopečných plynů, úlomků magmatu a sopečného popela), který se šíří rychlostí 150-700km/h a jeho teplota dosahuje 100-1000 °C do moře, kde následně vyvolá obrovskou vlnu tsunami, která se šířila na okolní ostrovy, kde napáchala další škody (čerpáno z filmu a z Wikipedie).
Tady je hezký video z toho filmu:
Jsem si tím spravil chuť po včerejším katastrofickým filmu Ohnivý armagedon, který je dobrý na odreagování, ale jinak je to ptákovina. Po výbuchu sopky lítaj zase ty lávový bomby a chlap s ženskou před tím ujížděj a dlouho ujížděj, ale na konec je to stejně zasáhne a světe div se, hned po tom už nic z nebe nepadá :D
StareHry napsal(a)
chodte do kina, alebo si počkajte už na DVD alebo BR rip, inak film stratí veľa zo svojho kúzla,ako som spomínal, zbytočný happyend, inak film prekvapí a príbeh? čo už sa dá pokaziť na milióntom klone: prídu alieni a
dobráci ich nakopú do zadku :) (tento krát to ale budú obrovské zadky)
Já nejsem člověk, který by šel kvůli jakémukoliv filmu do kina. To si ho právě stáhnu a když se mi bude líbit, tak si ho i koupím. Prostě chci vědět do čeho bych případně šel :)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
15 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1443
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKokiAdministrátoři: Sledge: 5658