Zvažte možnost registrace, zatím jste zde jako
HOST

sp_LogInOutPřihlásit se
RSS

Pacific Rim (2013)

01/08/2013 - 10:49

ja viem že je to len letný filmík na odreagovanie, ale pre mňa ako fanúšika One Must Fall 2097 jednoznačná návšteva kina, škoda že všetko skončilo trápnym Hollywoodskym happyendom

bol ešte niekto?pacific-rim-poster-800x600.jpg

01/08/2013 - 10:50

Nebyl, ale chystám se to někde skouknout, dobře natočenej blockbuster mě neurazí :)

01/08/2013 - 10:57

určite si potom počkaj aj na niekoľko sekundový skeč ktorý bude niekde v strede titulkov :)

01/08/2013 - 11:30

Vycvičnej z Marvelovek čekám v podstatě vždycky na samej konec titulků. A jsem skoro zklamanej, když se žádnej vtípek nekoná :)

01/08/2013 - 13:19
Ftl

Pockam si na hd rip :D  Jako starej pirat chodim do kina fakt malo...

02/08/2013 - 09:54

Ftl napsal(a)
Pockam si na hd rip :D  Jako starej pirat chodim do kina fakt malo...

nj, ale kino je kino (ale 3D bolo úplná sračka, sám sa mu vyhýbam ak sa dá)

ja objednávam BlueRay :)

02/08/2013 - 14:20
Ftl

Ja to objednam na ulozto :)

03/08/2013 - 00:45
LubikCZ

Já už to tam objednal a jestli to bude dobrý, tak si to objednám i legálně :D

03/08/2013 - 00:51
Ftl

LubikCZ napsal(a)
Já už to tam objednal a jestli to bude dobrý, tak si to objednám i legálně :D

TAk zatim tam bude na sklade asi nejakej hnusnej kinorip :D

03/08/2013 - 01:41
LubikCZ

Vím, ale to neva, jde o to, jestli to vůbec bude koukatelný, nemyslím kvalitu obrazu, ale obsahu nebo děje. Jestli to bude kravina, tak to smažu a nic si kupovat nemusím :)

03/08/2013 - 22:45
Lukasing

Tyhle filmy povětšinou postrádají kvalitní obsah či děj a jedinným lákadlem je ten bombaštickej vobraz a bombaštický vozvučení a taky bombaštický (v)efekty! Nu, sečteno potrženo.. výchází mi z toho nejhorší filmový zážitek v dějinách >:(

04/08/2013 - 03:19
LubikCZ

Lukasing napsal(a)
Tyhle filmy povětšinou postrádají kvalitní obsah či děj a jedinným lákadlem je ten bombaštickej vobraz a bombaštický vozvučení a taky bombaštický (v)efekty! Nu, sečteno potrženo.. výchází mi z toho nejhorší filmový zážitek v dějinách

Nesuď obsah podle obalu, i když ti dám částečně za pravdu, občas to je neskutečná kravina s mnoha nelogičnostmi, viz. většina katastrofických filmů a to mě dost mrzí, protože miluju tenhle žánr. V poslední době můj velmi oblíbený (i když už poněkud staršího data) film Den poté má několik režisérských bludů, jako třeba hned na začátku, když jsou ti klimatologové v Antarktidě a ten jeden z nich skočí z jednoho ledovce na druhý, ale neudrží rovnováhu a spadne, tak aníž by ho měl, tak najednou visí z ledovce na cepínu a takhle bych mohl pokračovat, ale nebudu, nebudu si přece hanit něco co mám rád :)

04/08/2013 - 04:02
Lukasing

Mě hlavně z teho paskvilu, co jsem tudle napsal, vypadla věta, kde kririzuju camripy u těhle přeefektovanejch blockbooosterů...

jináč je více než průzračně jisté, že na Antarktidu už nejezdí obyčejní klimatologové a lovci tučňáků... se ví, že je nahradili cyber-klimatologové s morfovatelnými cepíny za jakoukoliv končetinu a rusové..

04/08/2013 - 13:02
Ftl

Den poté mám taky rád i když je dost špatně hodnocenej....a tenhle http://www.csfd.cz/film/18159-den-pote/galerie/?type=1  je taky dobrej :)

04/08/2013 - 19:21

chodte do kina, alebo si počkajte už na DVD alebo BR rip, inak film stratí veľa zo svojho kúzla,

ako som spomínal, zbytočný happyend, inak film prekvapí a príbeh? čo už sa dá pokaziť na milióntom klone: prídu alieni a

dobráci ich nakopú do zadku :) (tento krát to ale budú obrovské zadky)

04/08/2013 - 20:55
LubikCZ

Ftl napsal(a)
Den poté mám taky rád i když je dost špatně hodnocenej....a tenhle http://www.csfd.cz/film/18159-den-pote/galerie/?type=1  je taky dobrej :)

Hodně retro, ale může to být dobrý, jak spousta lidí říká "je to takový ze života" :)

No a dneska dávali na STV2 hraný dokument Atlantis: the last days z roku 2010 (Atlantida: konec jednoho světa - zrod legendy), je to o mínojské civilizaci žijící na Krétě v období přibližně 2700 až 1450 př. n. l., kterou postihl výbuch sopky na Théře, síla výbuchu je odhadována na 2400 megatun a následné zemětřesení. Je to super podívaná, teda až skoro ke konci. Je to uděláný tak, že postupně jsou výbuchy a zemětřesení silnější a silnější, lítá tam prach, kameny, lávový bomby a končí to pyroklastickým proudem (to je směs žhavých sopečných plynů, úlomků magmatu a sopečného popela), který se šíří rychlostí 150-700km/h a jeho teplota dosahuje 100-1000 °C do moře, kde následně vyvolá obrovskou vlnu tsunami, která se šířila na okolní ostrovy, kde napáchala další škody (čerpáno z filmu a z Wikipedie).

Tady je hezký video z toho filmu:

Jsem si tím spravil chuť po včerejším katastrofickým filmu Ohnivý armagedon, který je dobrý na odreagování, ale jinak je to ptákovina. Po výbuchu sopky lítaj zase ty lávový bomby a chlap s ženskou před tím ujížděj a dlouho ujížděj, ale na konec je to stejně zasáhne a světe div se, hned po tom už nic z nebe nepadá :D

04/08/2013 - 21:05
LubikCZ

StareHry napsal(a)
chodte do kina, alebo si počkajte už na DVD alebo BR rip, inak film stratí veľa zo svojho kúzla,

ako som spomínal, zbytočný happyend, inak film prekvapí a príbeh? čo už sa dá pokaziť na milióntom klone: prídu alieni a

dobráci ich nakopú do zadku :) (tento krát to ale budú obrovské zadky)

Já nejsem člověk, který by šel kvůli jakémukoliv filmu do kina. To si ho právě stáhnu a když se mi bude líbit, tak si ho i koupím. Prostě chci vědět do čeho bych případně šel :)

09/09/2014 - 16:02

Nj, len keby nikto do kina nechodil a riadil sa tým čo ty, "niekde stiahnem" tak by sa takéto filmy prestali točiť, pretože by na ne nikto do kina nechodil... :)

09/09/2014 - 17:15
LubikCZ

Liso napsal(a)
Nj, len keby nikto do kina nechodil a riadil sa tým čo ty, "niekde stiahnem" tak by sa takéto filmy prestali točiť, pretože by na ne nikto do kina nechodil... :)

Ale točily by se, jen ne pro kina, ale na nosiče DVD, Blu-Ray, atd. :)

Časové pásmo: Europe/Prague

Nejvíce uživatelů online: 351

Právě online:
15 Host(é)

Nejaktivnejší uživatelé:

LubikCZ: 2166

MilasPce: 1512

Sany: 1498

Neny: 1136

Powerack: 967

Logout: 934

Statistiky uživatelů:

Hosté: 14

Členové: 715

Moderátoři: 0

Administrátoři: 1

Statistiky fóra:

Skupiny: 5

Fóra: 24

Témata: 1443

Nejnovější uživatelé:

Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki

Administrátoři: Sledge: 5658

Podpořit finančním příspěvkem »

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

22 patronů přispívá částkou 2526 Kč měsíčně

Je to malá dvacka pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)
Podpořit nákupem na e-shopu »
Hrnek plecháč ROGUE-HACKHrnek plecháč ROGUE-HACK 266 Kč
Shadow bazar, retro herní džungle