Základovka pro i486 s PCI sloty
Desku jsem zatím nezkoušel. Jak jsem psal jinde, tak jsem před teprve před nedávnem vytahal starodávné věci na světlo boží. Zejtra zkusím pohledat nějaký AT zdroj a vyzkouším ji. Měla by být v pořádku...
Že jsi to byl ty Clousi, kdo projevil první zájem formou SZ, to vím, ale nechtěl jsem jmenovat. Až desku vyzkouším, tak to sem napíšu. Nevím ale jestli najdu ten potřebný zdroj a jak na tom budu potom s časem. Kdyby bylo nejhůř, tak o víkendu udělám testovací den. Je tu na zkoušení toho povícero.
Zatím čao.
Sorry, dlouho jsem do tohoto tématu pod tlakem jiných povinností nenakoukl. Omlouvám se tudíž za velmi dlouhou reakci na tvůj příspěvek. Trvá ještě zájem i po proběhnuvších 10-ti dnech? Tuto základovku pořád ještě mám... Co by jsi mi za ni nabídl? Dneska jsem získal zdroj formátu AT, kterých jsem před tím zrušil mnoho, aniž bych tušil, že je mohu ještě někdy potřebovat např. pro prozkoušení funkčnosti desek AT. Jestli zájem trvá, tak prozkouším bezvadnou funkčnost a napíšu...
Zdar. G.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
30 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1443
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKokiAdministrátoři: Sledge: 5658