RSS

Vyměním ThinkPad 600E za jiný notebook

21/08/2017 - 11:23
Praha

Zdravím,

už mne omrzely pokusy na tomto notebooku, takže jej vyměním za jiný podobný.

Fotky zde: https://prntscr.com/gb3ngz https://prntscr.com/gb3ngu

Aktuálně nainstalovány Windows XP SP3 EN (takže se mi nakonec upgrade BIOSu povedl ;-).

HDD 30GB PATA, RAM 228 MB (32 MB přímo na desce + 64 MB a 128 MB moduly)

K notebooku nemohu dát zdroj!

Pokud by byl zájem, tak nepoužívejte SZ, ale rovnou mail Powerack.centrum@cz (přehoď tečku a zakroutítko;-)

21/08/2017 - 15:03
Dolní Dunajovice

Je to dobrý stoj na Win98 a paření starých her, jako Doom 1-2, Wolf3D, Duke 3D a hlavně Descent 1-2, protože na to má dobrou klávesnici, jen ten Shift mohl být větší.

Divím se že se ho zbavuješ, IBM lidi mají rádi, tím myslím i tebe.

Myslel jsem, že jsi fanda do notebooku a sběratel. Hmmm, tak jsem zase zůstal sám :-/

21/08/2017 - 15:10

Kdybych už jeden neměl zrovna tady od Clouse, asi bych po tom skočil. Jak Clous píše, tyhle starý IBMka jsou trefa do černýho, i přes stáří se nerozpadaj, maj perfektní klávesnici, displej je taky OK...

21/08/2017 - 17:48
Praha

Sběratel jo, ale když už toho máš pak víc, že se není pořádně jak hnout v pokoji, tak je to dost na prd... No a jsem s jedním člověkem dohodnutej na svozu jeho materiálů (základovky, karty atd), takže bych se tu už nehnul tuplem. Mladá už začíná mít řeči :-D Když se v těch věcech ale najdou nějaký voodoočka, dám vědět...

No a kdyby se tady našlo jiný IBM na výměnu za tohle, tak ho vezmu ;-)

21/08/2017 - 23:31
Dolní Dunajovice

Powerack napsal(a)
Sběratel jo, ale když už toho máš pak víc, že se není pořádně jak hnout v pokoji, tak je to dost na prd... No a jsem s jedním člověkem dohodnutej na svozu jeho materiálů (základovky, karty atd), takže bych se tu už nehnul tuplem. Mladá už začíná mít řeči :-D Když se v těch věcech ale najdou nějaký voodoočka, dám vědět...

No a kdyby se tady našlo jiný IBM na výměnu za tohle, tak ho vezmu ;-)  

Máš to v BIO: Hrabu se ve starých PC šrotech a pokouším se je zprovoznit k obrazu svému. Také sbírám staré notebooky a mobilní telefony. Webu se věnuji, jak mám čas a náladu, což je prakticky většina času strávená u PC.

No a teď se jednoho zbavuješ, nebo máš dva?

Ještě takovou otázku, co je u tebe "starý PC šrot"?

24/08/2017 - 01:49
Praha

Starý PC šrot je jakýkoli PC starší 5ti let (tedy i můj hlavní PC).

Ne, nemám dva, prostě už si s ním nechci hrát. Nemá smysl investovat do akumulátoru a taky nemá smysl se v něm dál šťourat. Nevidím důvod, proč ho nevyměnit. Musím mít snad ode všeho víc exemplářů, abych mohl měnit?

A vůbec, proč řešíš takovou nepodstatnou věc?

24/08/2017 - 16:55
Dolní Dunajovice

Já nic neřeším, jen že si říkal, že si sběratel notebooků, ale přitom je nesbíráš, to je celé :-)

Časové pásmo: Europe/Prague

Nejvíce uživatelů online: 351

Právě online:
160 Host(é)

Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)

Nejaktivnejší uživatelé:

LubikCZ: 2166

MilasPce: 1512

Sany: 1498

Neny: 1136

Powerack: 967

Logout: 934

Statistiky uživatelů:

Hosté: 14

Členové: 715

Moderátoři: 0

Administrátoři: 1

Statistiky fóra:

Skupiny: 5

Fóra: 24

Témata: 1441

Nejnovější uživatelé:

Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří Dobrý

Administrátoři: Sledge: 5657

Podpořit finančním příspěvkem »

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

21 patronů přispívá částkou 2476 Kč měsíčně

Je to malá dvacka pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)
Podpořit nákupem na e-shopu »
Placka / odznak BEHOLDPlacka / odznak BEHOLD 18 Kč
Shadow bazar, retro herní džungle