Vyměním ThinkPad 600E za jiný notebook
Zdravím,
už mne omrzely pokusy na tomto notebooku, takže jej vyměním za jiný podobný.
Fotky zde: https://prntscr.com/gb3ngz https://prntscr.com/gb3ngu
Aktuálně nainstalovány Windows XP SP3 EN (takže se mi nakonec upgrade BIOSu povedl ;-).
HDD 30GB PATA, RAM 228 MB (32 MB přímo na desce + 64 MB a 128 MB moduly)
K notebooku nemohu dát zdroj!
Pokud by byl zájem, tak nepoužívejte SZ, ale rovnou mail Powerack.centrum@cz (přehoď tečku a zakroutítko;-)
Je to dobrý stoj na Win98 a paření starých her, jako Doom 1-2, Wolf3D, Duke 3D a hlavně Descent 1-2, protože na to má dobrou klávesnici, jen ten Shift mohl být větší.
Divím se že se ho zbavuješ, IBM lidi mají rádi, tím myslím i tebe.
Myslel jsem, že jsi fanda do notebooku a sběratel. Hmmm, tak jsem zase zůstal sám :-/
Sběratel jo, ale když už toho máš pak víc, že se není pořádně jak hnout v pokoji, tak je to dost na prd... No a jsem s jedním člověkem dohodnutej na svozu jeho materiálů (základovky, karty atd), takže bych se tu už nehnul tuplem. Mladá už začíná mít řeči :-D Když se v těch věcech ale najdou nějaký voodoočka, dám vědět...
No a kdyby se tady našlo jiný IBM na výměnu za tohle, tak ho vezmu ;-)
Powerack napsal(a)
Sběratel jo, ale když už toho máš pak víc, že se není pořádně jak hnout v pokoji, tak je to dost na prd... No a jsem s jedním člověkem dohodnutej na svozu jeho materiálů (základovky, karty atd), takže bych se tu už nehnul tuplem. Mladá už začíná mít řeči :-D Když se v těch věcech ale najdou nějaký voodoočka, dám vědět...No a kdyby se tady našlo jiný IBM na výměnu za tohle, tak ho vezmu ;-)
Máš to v BIO: Hrabu se ve starých PC šrotech a pokouším se je zprovoznit k obrazu svému. Také sbírám staré notebooky a mobilní telefony. Webu se věnuji, jak mám čas a náladu, což je prakticky většina času strávená u PC.
No a teď se jednoho zbavuješ, nebo máš dva?
Ještě takovou otázku, co je u tebe "starý PC šrot"?
Starý PC šrot je jakýkoli PC starší 5ti let (tedy i můj hlavní PC).
Ne, nemám dva, prostě už si s ním nechci hrát. Nemá smysl investovat do akumulátoru a taky nemá smysl se v něm dál šťourat. Nevidím důvod, proč ho nevyměnit. Musím mít snad ode všeho víc exemplářů, abych mohl měnit?
A vůbec, proč řešíš takovou nepodstatnou věc?
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
160 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1441
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří DobrýAdministrátoři: Sledge: 5657