Sháním základní desku pro 486DX2 66MHz
Desku bohužel nemám, nicméně k socketům - nejen 2 a 3, ale dokonce i 1 a "0", tedy původní 486 socket :) V zásadě čím novější patice, tím novější procák do ní můžeš nacpat. DX2 půjde do všeho. Tady je pěknej seznam.
Doporučil bych sehnat takovou desku, která má socket s mechanismem na vyjmutí procesoru (ZIF - zero insertion force). Do socketu bez mechanismu (LIF - low insertion force) je nutný procesor cpát silou a to je vyloženě past dobrá tak na ohnutí nožiček :)
tyjo dekuju moc, ted jsem si dovezl prave jeden PC co se tvaril jako 486, ale bylo to pentium s něčím co asi pokládám za ten zif :D jako to jsem ted cetl prvne, ale to jsem taky prvne videl procesor v redukci nastrceny v isa slotu nebo vcem to :-), ale je tam prave deska s oznacenim 370... jinak zakladni deska je VB-60I-V.. je mozne ze je to ono? Da se sehnat jen ten socket na desce do toho slotu? :-D snad to popisuju dobre... ale odhaduju, ze deska by uz nepobrala 486..kdo by to byl tusil, ze budu chtit mit horsi a horsi PC :-D
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
175 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644