Sháním: Radeon 9200SE / AGP / DVI
To je ovšem moc parádní přehlídka! Takové elegantní řešení problému, kam s kartami, co nejsou dost staré na pečlivé uschování, a zároveň dost nové na to, aby měly nějaké rozumné využití :)
Tak kdybyste se chlapi dostali k nějakému testu, ideálně na Socket 7 desce, dejte vědět :) Btw. SE verze to být asi nemusí, předpokládám, že plná bude fungovat stejně dobře. Asi ideální by byla ta 9200 64MB od Ivenci (je to sice irelevantní, ale ty 128MB verze se mi zdají jako nepatřičný overkill, vždyť tolik má ten stroj RAMky! :))
Je to zvláštní, ale co jsem hledal, tak na těch Socket 7 AGP deskách jsou naopak větší problémy s GeForce kartami (na Vogonech je pár vláken). Ono je to podobné, jako s PCI u 486 desek - sice tam ta sběrnice je, ale implementace je mnohdy trochu svérázná :) Konkrétně ten Radeon 9200SE vyšel v nějakém benchmarku s K6kou vyloženě dobře, tak to chci zkusit :) Když se to nepovede, holt kartu s díky pošlu zpět majiteli a budu hledat dál.
Sledge napsal(a)
Je to zvláštní, ale co jsem hledal, tak na těch Socket 7 AGP deskách jsou naopak větší problémy s GeForce kartami (na Vogonech je pár vláken). Ono je to podobné, jako s PCI u 486 desek - sice tam ta sběrnice je, ale implementace je mnohdy trochu svérázná :) Konkrétně ten Radeon 9200SE vyšel v nějakém benchmarku s K6kou vyloženě dobře, tak to chci zkusit :) Když se to nepovede, holt kartu s díky pošlu zpět majiteli a budu hledat dál.
No to se možná bavíš o výkonu, ale já o nahrávání s ATI mě to nějak moc nefungovalo, pořád to psalo OUT RANGE, kdežto NV jela vždy, no však uvidíš, třeba jsem měl špatný kus.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
190 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644