notebook Hitachi Flora 270GX
Ahoj,
válí se mi tady notebook Hitachi Flora 270GX, který původně slouźil jako SVP (Service Processor) v diskovém poli HP XP nejspíš z konce devadesátých let. Baterie na desce co drží čas je mrtvá a disk má zvuk jak nějaká cirkulárka, jinak je stav vynikající. Aktuálně nainstalován Bunsen Labs Linux. Zespod je COA štítek na Win98 SE.
Parametry:
CPU: Intel Celeron Coppermine 548Mhz
RAM: 256 MB
HDD: IBM DARA-206000 6GB ATA-66 4200RPM
rozlišení: 800x600, grafika ATi Rage AGP (přesné parametry jsem nezjišťoval)
funkční: 2x USB 1.1, CD-ROM, ethernet 10/100
nezkoušeno: floppy mechanika, sériový a paralelní port, VGA out, PS/2, RJ11, infraport, 3.5mm line-in, line-out a mikrofon, dále v rozšiřujících slotech je compact flash adapter s 64MB CF kartou a 3com 56K GSM modem
Pár foto třeba zde: https://www.pcmleasing.com/product/9980-controller-laptop-svp/
Cena: za odvoz (Praha 4), případně dovezu v okolí Prahy za flašku vína či six-pack plzniček
Fotky jsem dal sem:
https://uloz.to/!YcqU7m9lufqU/hitachi-zip
Ještě bych dodal, že notebook funguje jenom z napájecího adaptéru, baterii nemá, je tam pouze záslepka - HP XP je enterprise diskové pole, kde se počítalo s napájením z dvou či více nezávislých větví zálohovaných UPS a/nebo diesel generátorem :)
Pondělí je OK, dokážete/dokážeš odhadnout čas?
Tak dnes to nedopadlo, Springy se po počátečním projevení zájmu již neozval. Notebook je pořád k dispozici. Pokud sami nemáte zájem, ale víte třeba o nějakém dalším fóru kde bych ho mohl nabídnout, dejte prosím vědět. Je mi líto ho vyhodit, když ještě někomu může udělat radost nebo rozšířit jeho/její sbírku. Díky!
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
123 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644