Nemáte prosím někdo PC 386 /486 nebo case? Zaplatím.
Ahoj lidičky, už nevím kudy kam, tak to zkouším tady.
Sháním buď jen case 386 / 486, nebo komplet s vnitřnostma. Už jsem prolezl skládku, měsíce sháním všude možně, když je inzerát tak pouze odvoz osobní a je to daleko.
Chtěl by jsem klasický case, s displayem frekvence cpu. I nefunkční, díly postupně seženu.
Moc a moc by jsem chtěl zase zkusit old style sestavování compu, párování RAM, a všechny ty věci, co tak dřív štvaly.
Pokud někdo máte, ozvěte se prosím. Díky moc.
Zkus Nenyho, v jinym vlákně psal, že něco má :) https://www.high-voltage.cz/forum/profile/Neny/
Pořád nic.
A taky když dám odpovědět na příspěvek, tak do okna nejde psát.
Vykopíroval jsem vše, co je v jeho profilu:

Member
už jsem tady |;‑) ano můj e-mail je ondra@mercedes-classic.cz Ale už jsme s Petrem v kontaktu :-) Snad se mu bude můj case líbit :-)
ne nedopadlo, case mám doma, chtěl jsem ho dát zadarmo při osobním odběru, jinak kdybych jel na poštu a balil ho, což bude vopruz sehnat velkou krabici a molitany apod, tak jsem chtěl za poštu asi 2-3 stovky... a tak to nedopadlo ;)
takže tento CASE je u mě kdo by měl zájem: (není tak žlutý, to udělal foťák)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
22 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1442
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří DobrýAdministrátoři: Sledge: 5658