Grafická karta pro K6ku - AGP Riva 128, TNT, TNT2 apod.
Sledge napsal(a)
Nic nesundavej, to bude ona, beru :) Co si za ní řekneš?
Tak nic. Nevím, jestli funguje. Sháním ale zvukovku do ISA, mám tu jen nejakou no name a raději bych nejakou SB, nebo tak. Tak kdybys někdy na nejakou narazil, mohli bychom udělat výměnu :) Pošli mi adresu, zkusím ji ještě dnes poslat.
Tak jo, Creative Sound Blaster Vibra 16C CT4180 by tu k dispozici byl, chceš ho? Sice to není úplně plnotučný Sound Blaster, nicméně pořád je to značkový kus :)
Případně mám ještě ESS1868 - solidní zvukovka kompatibilní se SB, mimochodem moje první zvuková karta vůbec (stejný model, ne konkrétně tenhle kus :) Na Vogonech si jí někdo vyloženě chválil - http://www.vogons.org/viewtopic.php?f=46&t=37497
Sledge napsal(a)
Tak jo, Creative Sound Blaster Vibra 16C CT4180 by tu k dispozici byl, chceš ho? Sice to není úplně plnotučný Sound Blaster, nicméně pořád je to značkový kus :)Případně mám ještě ESS1868 - solidní zvukovka kompatibilní se SB, mimochodem moje první zvuková karta vůbec (stejný model, ne konkrétně tenhle kus :) Na Vogonech si jí někdo vyloženě chválil - http://www.vogons.org/viewtopic.php?f=46&t=37497
Hele, já nevím. Chtěl bych kartu, co bude co možná nejvíc kompatibilní s hrami.
Chtěl jsem se zeptat, pokud bude ta g400 v pohodě, jestli by ses nechtěl zbavit té 3D Labs Permedie 2?
Karta dorazila, už jí testuju, zatím je s ní docela srandy!
Po instalaci se systém řítil do modré smrti. Vyzkoušel jsem pár ovladačů a mouder z internetu, nepomohlo nic. Až, teď, když jsem vyndal Voodoo a PCI síťovku, tak karta běží, dokonce proběhla prvním testem v 3DMarku99, ale hned na druhém se kompik seknul :)
Nicméně karta nejspíš funguje, tohle je problém ovladačů / systému / čipsetu.
Ty věci pro tebe zkusím zaslat a.s.a.p.
Tak problém zdá se vyřešen! Dohledal jsem nějaké ovladače pro AGP (AGP PRO VxD) a světe div se, už proběhly dva 3D Marky (99 a 2000) a dokonce dostávám lepší čísla, než jsem čekal (cca o 15-18% víc, než kterákoliv z předchozích karet). Takže teď abych otestoval i ostatní karty, zda se u nich AGP ovladače náhodou neprojeví taky :)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644