Dell Vostro 1500 - torzo na nd
Ještě se zeptám, možná blbě, ale je to pro mne celkem důležité. Na CZC jsem koukal, že to má GT 8400M. Ta tedy chcípla. Mně ale zajímá, jestli je tam ta grafika integrovaná, nebo na rozšiřující kartě. Pro první případ neznám řešení opravy (někdo radí to "opálit" horkovzduchem), ale mám tady nějaké funkční grafiky z jiných notebooků, co by pro druhý případ sedli. Pokud bys to posílal poštou, musel bych ti dát adresu do PM, ale jsem spíš pro osobní převzetí. Poštu nemám v oblibě a chodím tam, jen když opravdu musím.[Obrázek nelze nalézt]
To by neměl být problém. Teď jsem se koukal, co mám za grafiky a jde o nVidia 8600M a 9600M plus nějaký mobile radeon od ATI. Pokud je to mini PCI-E, mělo by to do toho jít. Já věděl, proč si z nefunkčních šrotů nechávám karty :-)
Mimochodem co je to stále s těmi obrázky? Žádné nevkládám.[Obrázek nelze nalézt]
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
13 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1445
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKokiAdministrátoři: Sledge: 5658