Cyrix PR200 / PR233 / PR266
Pro test socket 7 "dvoustovek" sháním procesor Cyrix PR200 / PR233 / PR266.
Asi nejférovější model by byl 6x86MX / MII - podporuje totiž MMX instrukce, starší 6x86L / 6x86 je neumí. A ostatní testované CPU budou Intel Pentium 200 MMX, AMD K6 200MHz a IDT WinChip 200 - všechny MMX podporují.
Nemá někdo? Levně? ;)
Ty jsi prostě moc nedočkavý :-)
Informace, že Cyrix mám je stále platná, jen někteří z nás nemají to štěstí mít svůj hardware doma a mít dost času jezdit k němu častěji než jednou za pár týdnů. Takže to prostě není ze dne na den. V pátek to ještě nevypadalo, že bez něj nevydržíš, tak jsem ho v sobotu od staré pasty nečistil...
Sledge napsal(a)
Ale ne, to není nedočkavost, to jen vidím, že si nejsi jist, zda se můžeš s Cyrixem jen tak rozloučit :) Tak zkouším, jestli se náhodou nenajde někdo, kdo ho pošle dál bez vnitřních dilemat ;) Pokud ne, s prosíkem přijdu za tebou.
To byla nadsázka, fakt nevím, k čemu by mi ten Cyrix byl. Ale vidím, že máš zajištěno, takže nic :-)
Já se pustil taky do testů, ale u toho testuji i nějaký ATI grafiky a to je hrůza. Ve hrách se mi Radeon 7200 + 7500 pořád kouše ve dvou hrách Quake2 + Kingpin. Zatím teda nevím co s tím...
3D Mark 1999 + 2000 v pohodě i Final Reality. Hry Forsaken + Unreal taky v pohodě.
Ještě podotknu, že Radeon 7000 v pohodě a ovladače mám jen jedny.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online: Ganimoth
16 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1441
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKoki, awlo, Jiří DobrýAdministrátoři: Sledge: 5657