486DX PC
zdravo, zachvatila me touha po nejakem starem stroji, jde mi v podstate o cele pc, nejlepe neco se socketem 3, kam bych nacpal svuj cyrix 486dx2 80mhz, coz je zel bohu vsechno co zbylo z naseho stareho stroje, budu vdecen za jakoukoli nabidku. Nasel jsem totizto na cd zalohu dosku nasi stare 486 ktera byla plna her, rad se kdyztak podelim.. Sorry za diakritiku, pisu z mobilu. Diky :)
anonyfous napsal(a)
zdravo, zachvatila me touha po nejakem starem stroji, jde mi v podstate o cele pc, nejlepe neco se socketem 3, kam bych nacpal svuj cyrix 486dx2 80mhz, coz je zel bohu vsechno co zbylo z naseho stareho stroje, budu vdecen za jakoukoli nabidku. Nasel jsem totizto na cd zalohu dosku nasi stare 486 ktera byla plna her, rad se kdyztak podelim.. Sorry za diakritiku, pisu z mobilu. Diky :)
Je tato poptávka ještě stále aktual? Zajisté bych něco vykutal...
George51 napsal(a)
anonyfous napsal(a)
zdravo, zachvatila me touha po nejakem starem stroji, jde mi v podstate o cele pc, nejlepe neco se socketem 3, kam bych nacpal svuj cyrix 486dx2 80mhz, coz je zel bohu vsechno co zbylo z naseho stareho stroje, budu vdecen za jakoukoli nabidku. Nasel jsem totizto na cd zalohu dosku nasi stare 486 ktera byla plna her, rad se kdyztak podelim.. Sorry za diakritiku, pisu z mobilu. Diky :)Je tato poptávka ještě stále aktual? Zajisté bych něco vykutal...
Což tohle?
http://oldcomp.cz/viewtopic.php?f=57&t=3851
Jen připojit vedle pevného disku CD mechaniku.
jjilek napsal(a)
TheMrKocour napsal(a)
Já bych měl zájem, kolik by jsi za to chtěl?Nějak jsem tuhle odpověď přešel. Je poptávka ještě aktuální? Mini PC by byl osazen 486DX4-100. Nevýhodou je možnost jen jedné přídavné desky, např. Audio nebo síťová karta. Výhodou je na svoji dobu vynikající grafika přímo na desce.
Stále mám zájem, co by jsi za to chtěl?
TheMrKocour napsal(a)
jjilek napsal(a)
TheMrKocour napsal(a)
Já bych měl zájem, kolik by jsi za to chtěl?Nějak jsem tuhle odpověď přešel. Je poptávka ještě aktuální? Mini PC by byl osazen 486DX4-100. Nevýhodou je možnost jen jedné přídavné desky, např. Audio nebo síťová karta. Výhodou je na svoji dobu vynikající grafika přímo na desce.
TheMrKocour napsal(a)
Žádný problém, mám dokonce ještě další. Máš PM.
petrbross napsal(a)
Zdravim, kolik by to stálo ?
Já nemám žádnou představu o ceně. Také jsem to ještě ani nezkoušel nahodit. Vyměnil jsem to teprve před pár dny s kámošem za něco jiného. Není v tom zatím žádný HDD, ale mám tu dva odpovídající, některý do toho hodlám dát. Já nejsem skalní sběratel prehistorie, ale přesto mám v archívu docela dost různého HW z dávných věků...
Ty disky jsou tyto:
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
182 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644