486 Compaq kompletní funkční PC
JirkaT by si možná vzal, viz https://www.high-voltage.cz/forum/poptavka/shanim-retro-pc-486/ :)
Ahoj, konfigurace je: 486SX-25MHz, 4MB [integrované RAM]+4x slot na 72pin. SIMM ram, integrovaná grafická karta Tseng, PS/2-klávesnice, PS/2-myš, nějaká 8-bit. zvukovka s možností nastavení hlasitosti přímo na kartě, 145W zdroj.;)
Foto zde. [Omlouvám se za kvalitu, ale momentálně nemám po ruce žádný lepší foťák:/]
„Každý dotaz by měl mít i svou odpověď..."
SondejCZ napsal(a)
Ahoj, konfigurace je: 486SX-25MHz, 4MB [integrované RAM]+4x slot na 72pin. SIMM ram, integrovaná grafická karta Tseng, PS/2-klávesnice, PS/2-myš, nějaká 8-bit. zvukovka s možností nastavení hlasitosti přímo na kartě, 145W zdroj.;)Foto zde. [Omlouvám se za kvalitu, ale momentálně nemám po ruce žádný lepší foťák:/]
Nádherná strojovna. Na Compaq mám slabost. Domluvili jste se ?
petrbross napsal(a)
SondejCZ napsal(a)
Ahoj, konfigurace je: 486SX-25MHz, 4MB [integrované RAM]+4x slot na 72pin. SIMM ram, integrovaná grafická karta Tseng, PS/2-klávesnice, PS/2-myš, nějaká 8-bit. zvukovka s možností nastavení hlasitosti přímo na kartě, 145W zdroj.;)Foto zde. [Omlouvám se za kvalitu, ale momentálně nemám po ruce žádný lepší foťák:/]
Ahoj, JirkaT si ode mne vzal nakonec jiný stroj, tudíž tento je stále volný :)
„Každý dotaz by měl mít i svou odpověď..."
SondejCZ napsal(a)
petrbross napsal(a)
SondejCZ napsal(a)
Ahoj, JirkaT si ode mne vzal nakonec jiný stroj, tudíž tento je stále volný :)
Mám zájem, co za to ?
petrbross napsal(a)
Tak podle všeho to vypadá že jsem tady tomu soudruhovi ( SondejCZ ) asi naletěl. Trochu jsem se nechal unést jeho vysokým pořadím v místním žebříčku. Dohodli jsme se na výměně já své zboží odeslal a marně čekám již tři měsíce na odpověď. Compaq nikde, omluva nikde, borec nikde. Takže bacha na něj.
Mu vynadej na FB, ne? :)
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
Jo díky, zkusil jsem to, uvidím k čemu to bude. Jako napřed jsem myslel že je někde na brigádě nebo tak něco, že se tady neukázal. Ale pak jsem si ho dal do vyhledávače a vidím že jinde se docela činí. Co si o tom myslet, když mi neodpovídá. Třeba se po třech měsících probudí. A nebo ne. Potom škoda čtyřech 486desek, třech 486procesorů. Za blbost se platí. Budiž to všem varováním. :-)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644