2x board s AMD 386DX/40MHz
Ftl napsal(a)
10.07.2012....To uz bude asi pase :)
Ne ne pořád má obě pc. Domluvili sme se že mi příští týden pošle fotky vnitřku abych zjistil co je to zač. Možná by se ten druhý hodil sledgeovi na náhradní součásti :D
Já potřebuji procesor na 386DX a 486 ale to nevím ještě co je za desku. A ramky na 486. :/
Neny napsal(a)
xmilhausx: díky, je to pěkný noťas ! ! ! :-)Lubik: no tak si tam zajdi, vem si s sebou nějakou flašku pro pána co tam pracuje a když bude soudný, tak Tě tam nechá hrabat v tom šrotě :-)
Neny: díkes je fajnovej akorát baterka je v háji. Ještě sem koukal a našel sem notase 486.:-) A měl dva. Akorát už nevím kde to bylo.
Sledge napsal(a)
Měl bych tu k darování dvě desky s procesorem s AMD 386DX/40MHz. I nějaké ty RAMky jsou v tom napíchané :)U obou desek už trochu vytekla CMOS baterka, ale měla dost soudnosti, aby sebou nevzala i desku, tzn. okolí poleptané není. Je to nezkoušené, ale v případě zájmu můžu test provést.
Pokud něco zbylo měl bych zájem. Prosím kontaktujemě na email: kocourek111@gmail.com
xmilhausx napsal(a)
Sledge kde prosimte seženu tu CMOS baterku. Určíte máš nějaký tip ;-)
Tak třeba tady, ale je jich tam 5. Viděl jsem i jinde, ale cena 1 byla vyšší než cena tehlech pěti. Ty 4 můžeš třeba prodat dál :)
xmilhausx napsal(a)
LubikCZ : Hoj tak ta jedna baterie nebyla skoro vůbec skorodovaná. Tak sem ji očistil a uvidím jestli funguje. Ta druha deska vypadá hůř, tam je baterie celkem vyteklá. Taky je starší. :D Akorát kámoš který mi slíbil ten case me naštval. Protože je bez vrchniho plechu a to mohl říct. :'(
To se nedá nic dělat, teda něco přeci - sehnat si další ;) A k těm soudkům, svědí mě prsty, mám sto chutí si je objednat, budou se hodit nejen na ty 386ky :)
Kucí, nevím nevím - časem vám to zas vyteče a začne žrát desky nanovo ^^
Na dost deskách, kde byly soudkové akumulátory mám (naštěstí) osazeny 4pinové konektory pro připojení externí baterie, tak raději půjdu touto cestou - klasika tuším CR2032 v patici, připojená např. přes 4pinový konektor od starého speakeru ;)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
27 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1443
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKokiAdministrátoři: Sledge: 5658