2x board s AMD 386DX/40MHz
Ftl napsal(a)
10.07.2012....To uz bude asi pase :)
Ne ne pořád má obě pc. Domluvili sme se že mi příští týden pošle fotky vnitřku abych zjistil co je to zač. Možná by se ten druhý hodil sledgeovi na náhradní součásti :D
Já potřebuji procesor na 386DX a 486 ale to nevím ještě co je za desku. A ramky na 486. :/
Neny napsal(a)
xmilhausx: díky, je to pěkný noťas ! ! ! :-)Lubik: no tak si tam zajdi, vem si s sebou nějakou flašku pro pána co tam pracuje a když bude soudný, tak Tě tam nechá hrabat v tom šrotě :-)
Neny: díkes je fajnovej akorát baterka je v háji. Ještě sem koukal a našel sem notase 486.:-) A měl dva. Akorát už nevím kde to bylo.
Sledge napsal(a)
Měl bych tu k darování dvě desky s procesorem s AMD 386DX/40MHz. I nějaké ty RAMky jsou v tom napíchané :)U obou desek už trochu vytekla CMOS baterka, ale měla dost soudnosti, aby sebou nevzala i desku, tzn. okolí poleptané není. Je to nezkoušené, ale v případě zájmu můžu test provést.
Pokud něco zbylo měl bych zájem. Prosím kontaktujemě na email: kocourek111@gmail.com
Neny napsal(a)
Lubik:to není uplácení, to je o komunikaci a vyjít si vzájemně vstříc aby každý byl spokojen :-)
Podle uvedenýho Chocholouška jsi mohl poznat, že to myslím z legrace, na druhou stranu, fakt ani netuším, kde tu nějaký sběrný dvůr je.
Každý počítač je hloupý nebo chytrý pouze tak, jako jeho majitel.
xmilhausx napsal(a)
Sledge kde prosimte seženu tu CMOS baterku. Určíte máš nějaký tip ;-)
Tak třeba tady, ale je jich tam 5. Viděl jsem i jinde, ale cena 1 byla vyšší než cena tehlech pěti. Ty 4 můžeš třeba prodat dál :)
xmilhausx napsal(a)
LubikCZ : Hoj tak ta jedna baterie nebyla skoro vůbec skorodovaná. Tak sem ji očistil a uvidím jestli funguje. Ta druha deska vypadá hůř, tam je baterie celkem vyteklá. Taky je starší. :D Akorát kámoš který mi slíbil ten case me naštval. Protože je bez vrchniho plechu a to mohl říct. :'(
To se nedá nic dělat, teda něco přeci - sehnat si další ;) A k těm soudkům, svědí mě prsty, mám sto chutí si je objednat, budou se hodit nejen na ty 386ky :)
Kucí, nevím nevím - časem vám to zas vyteče a začne žrát desky nanovo ^^
Na dost deskách, kde byly soudkové akumulátory mám (naštěstí) osazeny 4pinové konektory pro připojení externí baterie, tak raději půjdu touto cestou - klasika tuším CR2032 v patici, připojená např. přes 4pinový konektor od starého speakeru ;)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644