2x board s AMD 386DX/40MHz
Sledge napsal(a)
Měl bych tu k darování dvě desky s procesorem s AMD 386DX/40MHz. I nějaké ty RAMky jsou v tom napíchané :)U obou desek už trochu vytekla CMOS baterka, ale měla dost soudnosti, aby sebou nevzala i desku, tzn. okolí poleptané není. Je to nezkoušené, ale v případě zájmu můžu test provést.
To je smůla, já mám těhlech 386tek několik a všechny šlapou, jen ne teď, teď pěkně hajinkaj v regálu, protože momentálně mám na hraní 486ku :D
Sledge napsal(a)
Měl bych tu k darování dvě desky s procesorem s AMD 386DX/40MHz. I nějaké ty RAMky jsou v tom napíchané :)U obou desek už trochu vytekla CMOS baterka, ale měla dost soudnosti, aby sebou nevzala i desku, tzn. okolí poleptané není. Je to nezkoušené, ale v případě zájmu můžu test provést.
Čágo vezmu třeba obě kámoš mi dáva dohromady 386. Můj mail :
xmilhausx napsal(a)
Sledge napsal(a)
Ty bys to sám nedal do kupy? Myslím, že kdo někdy měl jakýkoliv počítač a koknul se dovnitř, tak by to mohl postavit. Problém je spíš se sháněním komponent.
xmilhausx napsal(a)
A slibuješ, že to neskončí na aukru nebo na "vytěžení" cenných kovů? :)
Udělám test a pošlu desku, co bude funkční.
Sledge napsal(a)
xmilhausx napsal(a)
Čágo vezmu třeba obě kámoš mi dáva dohromady 386. Můj mail :A slibuješ, že to neskončí na aukru nebo na "vytěžení" cenných kovů? :)
Udělám test a pošlu desku, co bude funkční.
Slibuju, mám dva kámoše co se v compech hrabou celej život a jeden je takovej blázen co má doma tak trošku muzeum a vetešnictví v jednom
:-) . Tak ten, já bych to v životě nesložil.
Tak jsem to otestoval. Obě desky jsou funkční, obě maj v háji baterku, ale to se dalo čekat. V každé z desek jsou 4MB RAM.
http://instagram.com/p/gfe5yHS-Sf/
Takže si vyber, jakou chceš a já ti jí pošlu poštou. Bydlim sice v Praze, ale na nějaký předávání v podchodu pod rouškou noci mě neužije ;)
Sledge napsal(a)
Tak jsem to otestoval. Obě desky jsou funkční, obě maj v háji baterku, ale to se dalo čekat. V každé z desek jsou 4MB RAM.http://instagram.com/p/gfe5yHS-Sf/
Takže si vyber, jakou chceš a já ti jí pošlu poštou. Bydlim sice v Praze, ale na nějaký předávání v podchodu pod rouškou noci mě neužije ;)
Ta jedna má patice na dva koprocesory? :‑O
Sledge napsal(a)
Jedna patice je označená 80386, druhá W3167. Takže můj odhad je, že první patice je určená k případnému upgrade procesoru, druhá je pro matematický koprocesor (Weitek 3167).
To jako, že ten připájený se buďto nějakým jumprem, v BIOSu nebo automaticky vypne, když bys tam nacpal ten další? To je ale zajímavé. Co to je konkrétně za desku? Docela by mě to zajímalo, jak to s tím je.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
18 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1443
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKokiAdministrátoři: Sledge: 5658