286/386 Motherboard
No tak až holt jednou na něco narazíš, tak si na mě vzpomeň. Napadají mě ještě 3dfx karty, věci pro XTčko (tam ale nevím, čim bys přispěl), rozličné zajímavé retropočítačové artefakty a tak vůbec :)
Fajn, jdu to pohledat a zabalit. RAMky vylovím náhodně, uvidíš, kolik z toho složíš ;) Nepotřebuješ k tomu ještě něco? ISA grafiku, zvukovku... ?
Sledge napsal(a)
No tak až holt jednou na něco narazíš, tak si na mě vzpomeň. Napadají mě ještě 3dfx karty, věci pro XTčko (tam ale nevím, čim bys přispěl), rozličné zajímavé retropočítačové artefakty a tak vůbec :)Fajn, jdu to pohledat a zabalit. RAMky vylovím náhodně, uvidíš, kolik z toho složíš ;) Nepotřebuješ k tomu ještě něco? ISA grafiku, zvukovku... ?
3Dfx karty zatím navíc nemám, ale to příjde :D Věci na XT... měl jsem, ale dal jsem to kamarádovi, který v jede v PC XT. :/
Jinak zvukovek není nikdy dost, takže zvukovečku bych si prosím jednu vzal :) Jinak grafiku tady mám Trident TVGA8900CL-B (1024KB) :)
Ale náhodou obyč 30-pin ramku nemáš?? O.o Potřeboval bych do AWE32 2x 1MB a výš... :D což? :)
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
20 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 715
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1443
Nejnovější uživatelé:
Jaroslav Šembera, Michalzchvostoskoku, gjames, Martin Janočko, jakub crhák, retro, Vince Howerton, Standa, Libertarian771, Mastafos77, sleepingmouse, Fleet, SirKokiAdministrátoři: Sledge: 5658