20" monitor Dell 2007FP 1600x1200
Kdyby měl někdo zájem, mám tu jeden plonkovní Dell 2007FP s rozlišením 1600x1200, ideální na dosbox.
Specifikace se dají vygooglit, tak jen zkratkově: IPS, 1600x1200, DVI, VGA, Composite a S-Video (tohle se hodí pro staré konzole, které měly Compositní výstup, třeba PS1 apod), USB hub. Super polohovatelný stojan.
Monitor je naprosto v cajku, sám pooužívám jeden kousek, tenhle se mi urodil při úklidu skladu IT bordelu u nás v práci :)
Cena 900 Kč
Předání v Brně.
No vidíš, a na bazosi teď týpek nabízí PVA verzi za 650 i se soundbarem a prý má ještě 5 kusu :-)
https://pc.bazos.cz/inzerat/90548254/201-LCD-displej-Dell-UltraSharp-2007Fpb--reproduktory.php
Tak berte a vychutnávejte :-)
Já tady těch taky pár mám, čekají na repas. Todle koupí ve vanilla stavu jenom blázen, magor, sebevrah a ty soundbary tuplem. Ty monitory mají 4 desky, na všech vadný kondenzátory a eště tam notoricky odchází rezistorový děliče. Ty bary mají taky vadný kondenzátory a odpalují 12V měnič, když se to napíchne na něco tvrdýho (trafo), tak se z nich zakouří. Hotový (bez baru) bych to nabízel tak někde kolem 1200 stovek s dvouletou zárukou a včetně kompletní kabeláže, pokud má někdo zájem, pište předobjednávky :D
Tady je nějaký info: http://www.tftcentral.co.uk/articles/dell_panel_lottery.htm
Když to budeš mít rozkuchnutý - PVA panely asi dodával jen Samsung.
Btw. jak si o tom čtu, už si nejsem tak jistej, že chci PVA :)) Musim to ještě prostudovat...
Edit: Ne, dobrý, chci PVA, kde černá je černá a ne fialová :)
V některých ohledech určitě ano, nicméně bohužel žádná z aktuálně používaných technologií není perfektní a PVA přeci jen nějakou tu přednost má - lepší černá, a netrpí na ten hnusný fialový glow starších IPS panelů :) A protože do jednoho IPSka už tu koukám, tak bych jako sekundární monitor uvítal něco s jinou technologií (teď mám staré TNko).
Behemot napsal(a)
IPS se obecně bere jako kvalitnější :D
Hele já jeden ten PVA měl jako sekundární monitor vedle HP E243i (IPS) a z pohledu černé barvy ten Dell o parník vede a to ty displeje od sebe dělí 10 let. Na tom HP se mi prostě nepodařilo nastavení poladit tak, aby černá barva byla fakt sytě černá, a ten rozdíl v černé barvě mě štval, protože 90% času dělám v terminálu. Tak jsem nakonec ten Dell musel dát pryč a vyřval jsem si jěště jeden ten HP.
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
88 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644