RAMka pro Amigu 600
Pohybuje se tu někdo znalý, kdo by dokázal:
a) odhadnout cenu výroby OpenAmiga600FastRamExpansion
b) + to reálně vyrobit? :))
Syslím finance, asi mě čekají nějaké větší výdaje (pokud to vyjde, dozvíte se v žertovné šortce), tak si říkám, že bych konečně prodal pro mě zbytečně výkonnou turbokartu ACA630/25MHz/32MB RAM (už jsem to tu ostatně někde nadhodil), ale nechci nechat Amigu bez RAMky a 4MB (+2MB chip) jsou tak akorát, aby se daly spouštět staré hry přes WHDload.
Odhaduji:
Dělat jeden plošňák je drahý tak 1600,-, při 10ks by tě vyšel tak na 300,- jeden. +součástky a konektory odhaduji 700,- + 2x poštovný tak 300,-. Práci odhaduji tak na 4 hodiny na kus. to je tak 500,- za brigádníka na kus.
Při 10 kusech 1800,-
Při jednom kuse 3100,-
PS: A obsah toho velkého chipu jsem zatím taky nenašel.
Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje.
Někdy je teorie spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč ...
Kdysi jsem na netu videl nejaky cesky web, kde to nekdo delal rovnou po nekolika kusech a uz to mel zmaknute, tam by cena mohla byt mozna nizsi, pokud vi kde levne objednat. Bohuzel uz nevim kde. Ale jestli to delas s cilem vydojit z toho penize, tak to asi nebude mit smysl. Za kolik cca se takova turbokarta prodava?
Nejvíce uživatelů online: 351
Právě online:
116 Host(é)
Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644