Apple Macintosh Performa 5200
TheMrKocour napsal(a)
Tohle bohužel neobejdeš, já tu mám jednu klávesnici bez kabebu. Poslední příslušenství k Macu navíc už jsem daroval. Jinak co máš za USB klávesnici, třeba bych ji za něco vyměnil
To je nemilé, i když seženu klávesnici tak nebudu vědět jestli je nefunkční nebo stroj, pokud to nenaběhne.
Jinak mám tuhle, ale asi se jí nebudu zbavovat měla by být k G4 a ten stroj jsem ještě netestoval,
by šla redukce na PS2, ale ten stroj má i jiné konektory. S apply mám nulové zkušenosti, objevilo se mi to tu hlavně jen ze zvědavosti a vidím, že to bude náročnější k otestování
lvenca napsal(a)
TheMrKocour napsal(a)
Jestli to chceš jen otestovat, tak to mohu zapůjčit klávesnici a myšto by bylo super, alespoň budu vědět jestli mám shánět příslušenství. Jsi chtěl ten monitor a už si se neozval, tak ti ho budu moc dát je-li to aktuální.
Jo, promiň, je to stále aktuální. Jen je to u mě horší s časem. Možná v pátek nebo sobotu budu mít čas. Tak mi napiš jak ti to vyhovuje
TheMrKocour napsal(a)
lvenca napsal(a)
TheMrKocour napsal(a)
Jestli to chceš jen otestovat, tak to mohu zapůjčit klávesnici a myšto by bylo super, alespoň budu vědět jestli mám shánět příslušenství. Jsi chtěl ten monitor a už si se neozval, tak ti ho budu moc dát je-li to aktuální.
Jo, promiň, je to stále aktuální. Jen je to u mě horší s časem. Možná v pátek nebo sobotu budu mít čas. Tak mi napiš jak ti to vyhovuje
V pohodě, budu psát na PM, ať to tu nezasviníme
lvenca napsal(a)
Tenhle pátek jsem měl opravdu štěstí, nejdřív IBM PS/2 50Z a ještě k tomu tyhle klávesnice, už jsem měl odzkoušenou funkčnost Apple Macintosh Performa 5200 od TheMrKocoura, ale neměl nazbyt volnou klávesnici, tak teď mám hned 3 kousky a jednu myš
Nenašel si tam k tomu někde ještě ten Mac? Tyhle klávesnice patří ke střihací stanici AVID a ta je velmi cenná
Statistiky uživatelů:
Hosté: 14
Členové: 684
Moderátoři: 0
Administrátoři: 1
Statistiky fóra:
Skupiny: 5
Fóra: 24
Témata: 1415
Nejnovější uživatelé:
Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, StanosAdministrátoři: Sledge: 5644