Zvažte možnost registrace, zatím jste zde jako
HOST

sp_LogInOutPřihlásit se
RSS

Apple Macintosh Performa 5200

22/01/2016 - 22:52
lvenca
Praha

Tak jsem si pořídil další kousek do sbírky: zatím jsem zjistil, že jsou dost degradovaný plasty a 800MB disk, ale jak to zapnout? Mělo to snad jen dálkový ovládání (vpředu je Ir) nebo přes klávesnici?

IMG_3736.JPGIMG_3737.JPG

sp_PlupAttachments Attachments
23/01/2016 - 14:53
TheMrKocour

Vzadu u zdroje je vypínač tak ten zkus. Ale myslím že nento model se zapínal přes klávesnici, pokud ji nemáš tak to asi nezpustíš.

24/01/2016 - 13:56
lvenca
Praha

TheMrKocour napsal(a)
Vzadu u zdroje je vypínač tak ten zkus. Ale myslím že nento model se zapínal přes klávesnici, pokud ji nemáš tak to asi nezpustíš.

Vypínač jsem zkoušel jako první a nic, klávesnici od applu mám akorát usb:'(, snad bude dost informací na netu jak to obejít

24/01/2016 - 18:01
TheMrKocour

Tohle bohužel neobejdeš, já tu mám jednu klávesnici bez kabebu. Poslední příslušenství k Macu navíc už jsem daroval. Jinak co máš za USB klávesnici, třeba bych ji za něco vyměnil

24/01/2016 - 19:41
lvenca
Praha

TheMrKocour napsal(a)
Tohle bohužel neobejdeš, já tu mám jednu klávesnici bez kabebu. Poslední příslušenství k Macu navíc už jsem daroval. Jinak co máš za USB klávesnici, třeba bych ji za něco vyměnil

To je nemilé, i když seženu klávesnici tak nebudu vědět jestli je nefunkční nebo stroj, pokud to nenaběhne.

Jinak mám tuhle, ale asi se jí nebudu zbavovat měla by být k G4 a ten stroj jsem ještě netestoval,

by šla redukce na PS2, ale ten stroj má i jiné konektory. S apply mám nulové zkušenosti, objevilo se mi to tu hlavně jen ze zvědavosti a vidím, že to bude náročnější k otestování apple-kb.JPG

24/01/2016 - 19:46
TheMrKocour

Jestli to chceš jen otestovat, tak to mohu zapůjčit klávesnici a myš

24/01/2016 - 19:54
lvenca
Praha

TheMrKocour napsal(a)

to by bylo super, alespoň budu vědět jestli mám shánět příslušenství. Jsi chtěl ten monitor a už si se neozval, tak ti ho budu moc dát je-li to aktuální.  

24/01/2016 - 19:55
TheMrKocour

lvenca napsal(a)

TheMrKocour napsal(a)

to by bylo super, alespoň budu vědět jestli mám shánět příslušenství. Jsi chtěl ten monitor a už si se neozval, tak ti ho budu moc dát je-li to aktuální.  

Jo, promiň, je to stále aktuální. Jen je to u mě horší s časem. Možná v pátek nebo sobotu budu mít čas. Tak mi napiš jak ti to vyhovuje

24/01/2016 - 20:05
lvenca
Praha

TheMrKocour napsal(a)

lvenca napsal(a)

TheMrKocour napsal(a)

Jo, promiň, je to stále aktuální. Jen je to u mě horší s časem. Možná v pátek nebo sobotu budu mít čas. Tak mi napiš jak ti to vyhovuje

V pohodě, budu psát na PM, ať to tu nezasviníme

17/04/2016 - 20:12
lvenca
Praha

Tenhle pátek jsem měl opravdu štěstí, nejdřív IBM PS/2 50Z a ještě k tomu tyhle klávesnice, už jsem měl odzkoušenou funkčnost Apple Macintosh Performa 5200 od TheMrKocoura, ale neměl nazbyt volnou klávesnici, tak teď mám hned 3 kousky a jednu myš

IMG_4022.JPG

18/04/2016 - 06:44
TheMrKocour

lvenca napsal(a)
Tenhle pátek jsem měl opravdu štěstí, nejdřív IBM PS/2 50Z a ještě k tomu tyhle klávesnice, už jsem měl odzkoušenou funkčnost Apple Macintosh Performa 5200 od TheMrKocoura, ale neměl nazbyt volnou klávesnici, tak teď mám hned 3 kousky a jednu myš

IMG_4022.JPG

Nenašel si tam k tomu někde ještě ten Mac? Tyhle klávesnice patří ke střihací stanici AVID a ta je velmi cenná

https://www.youtube.com/watch?v=EM2b0Tnti4I

18/04/2016 - 07:43
lvenca
Praha

Nic jiného tam nebylo, ale možná je vyhozený zbytek mezi monitory, to se teda podívám

Časové pásmo: Europe/Prague

Nejvíce uživatelů online: 351

Právě online: jjilek
163 Host(é)

Právě prohlíží tuto stránku:
1 Host(é)

Nejaktivnejší uživatelé:

LubikCZ: 2165

MilasPce: 1501

Sany: 1498

Neny: 1136

Powerack: 965

Logout: 934

Statistiky uživatelů:

Hosté: 14

Členové: 684

Moderátoři: 0

Administrátoři: 1

Statistiky fóra:

Skupiny: 5

Fóra: 24

Témata: 1415

Nejnovější uživatelé:

Pluto, Brbla, VasilijP, Snnsnsnn, Franta, pepapantak, isidor, Wolis, Martin Rulf, bujny, Pavel Pavel, LEON Pilot, Jan “Druid” Schicho, POLÁŠEK TOMÁŠ, Stanos

Administrátoři: Sledge: 5644

Podpořit finančním příspěvkem »

Stát se PATRONEM
high-voltage.cz

25 patronů přispívá částkou 2876 Kč měsíčně

Je to malá dvacka pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)
Podpořit nákupem na e-shopu »
Podtácek ATOM-FALLPodtácek ATOM-FALL 39 Kč
Shadow bazar, retro herní džungle