Plné hry zdarma: Dreamweb je freeware

Podpořit high-voltage.cz na STARTOVAČI

17 patronů přispívá částkou 1822 Kč měsíčně

Je to malé pade pro čtenáře, ale velká vzpruha pro HV! ;)

Ti z vás, kdož potajmu v noci při videu plesají nad každou čerstvou mrtvolou a lidské maso rádi koření chilli a majoránkou mají tentokrát nefalšované pré, konečně se vyřádí na tom pravém, krvavě malinovém. Ne, to nejsou má slova, to jen Andrew ve Score č. 11 popustil uzdu svému tvůrčímu géniu a nechal se v závěru recenze trošku unést. Dreamweb si od něj tehdy vykoledoval solidních 82% a my dnes, po téměř dvaceti letech, můžeme nadšeně jásat, neboť si hru můžeme naprosto legálně a zdarma stáhnout, byla totiž díky snahám ScummVM týmu uvolněna coby freeware.

Plné hry zdarma: Dreamweb je freeware

Že Dreamweb neznáte? Neplačte, já vlastně taky ne. Ale rozkmital jsem hbité prstíky nad klávesnicí, a nyní už vím, že dreamweb je adventúra z cyberpunkového sci-fi prostredia, v pohľade kolmo zhora (oldgames.sk), v brutálním a depresivním DreamWebu není místo pro slitování (doupe.zive.cz) a čiňte zlo v zájmu dobra (Bedla, Level č.1). Tak tedy, proč ne!

Hru si můžete stáhnout na stovkách abandonware webů, popř. rovnou z www.scummvm.org/downloads. Jak vám již zajisté docvaklo, hra je pod SCUMM virtual mašinou také spustitelná, cyberpunkový herní zážitek si tak můžete dopřát na široké škále platforem a herních strojů.

Už abych měl na adventury ten tablet, žel Nexus 7 je nedostatkovým zbožím! :(

Autor: Sledge

DOS, 486, retro! Sběratel starých počítačů, her a konzolí. Profesně webový desetibojař a dělník informačního věku.

Komentáře k:
"Plné hry zdarma: Dreamweb je freeware"

  • ehee napsal:

    „Že Dreamweb neznáte? Neplačte, já vlastně taky ne“
    Tak u me to byla jedna z mala adventur, kterou jsem dohral (po dlouhych letech, co mi sadela na disku).
    Proste mi tenhle zanr moc nesedl, na vine byla samozrejme moje tehdejsi bidna znalost anglictiny, kterou jsem si za roky hrani RPGcek trosku zlepsil. Mel bych jim dat druhou sanci – ted by to melo smysl a ne jako kdysi jet podle navodu, pokochat se grafikou a z textu nemit nic.

    Tablet na klikaci adventury vypada idealne, ale kdyz jsem si vzpomel na nektere pixel hunting hry, tak tam to bude problem.

  • minitrollcz napsal:

    Tahle adventura je jedna z nejlepsich co jsem kdy hral. Paradni atmosfera i hudba, skvely namet o obycejnem barmanovi, ktereho kontaktuje ve snech prastara sekta a on se v zajmu vyssiho principu rozhodne pro cestu lemovanou vystrelenymi mozky, vyhrezlymi strevy a zmasakrovanymi ochrankami. To vse lemovano destivou atmosferou blizke budoucnosti, nezbytnym logovanim do pocitacu a pistoli se dvema spoustemi ala Blade Runner. K tomu vsemu navic hraji rezonujici temne melodie.

    Stale mam nekde doma orinalni cd s timhle skvostem. Rozhodne doporucuji, na svou dobu nezvykle dospela hra.

Přidej komentář (přihlášení / registrace)

(Komentáře s více jak 2 odkazy musí počkat na schválení.)

Podpořit finančním příspěvkem »
Shadow bazar, retro herní džungle